Средив, преку ресивер деактивирав. Зошто не може преку Телеком МК апликацијата да се деакѕивира не знам.Ќе се јавиш на 122
Sent from my phone using Tapatalk
Средив, преку ресивер деактивирав. Зошто не може преку Телеком МК апликацијата да се деакѕивира не знам.Ќе се јавиш на 122
Sent from my phone using Tapatalk
Преку менито на МаxTV во делот за пакети активирав Глеј пакет и од таму го деактивирав. Идеш на пакетот кликаш деакктиврај и ти пишува да чекаш неколку минути, се рестартираат ресиверите. Нема во видеотеката дел со Глеј, ти го брише како активиран пакет. Исто и на Телеком МК апликацијата го брише од активирани пакети. Полесно здравје.Кај мене никако не можеше. Отидов до Телеком, тие ми викаат си поднел барање за деактивација ама мора да чекаш да ти одобрат.
Мислиш кредит побарав.
Се пробав.Преку менито на МаxTV во делот за пакети активирав Глеј пакет и од таму го деактивирав. Идеш на пакетот кликаш деакктиврај и ти пишува да чекаш неколку минути, се рестартираат ресиверите. Нема во видеотеката дел со Глеј, ти го брише како активиран пакет. Исто и на Телеком МК апликацијата го брише од активирани пакети. Полесно здравје.
Имам пакет HBO со HBO Max ама не сум деактивирал за точно да знам.Се пробав.
Преку телевизор ми дава дека е активно, ама кога ќе отидам да деактивирам ми вика дека денеска веќе сум го активирал и мора да помине 24 часа.
На апликација 300 пати имам стиснато и џабе, вика успешно поднесено барање за деактивација и толку.
Се јавив на контакт центар, врска немаат. Отидов до Телеком, дечкото ми вика одма бе сега јас ќе ти го деактивирам. Се врткаше минута две и ми вика абе ова веќе си поднел барање, ќе мора да чекаш.
Очигледно и тие имаат познавање како нас.
Иначе каналите не ми ги дава веќе на МахТВ, ама на HBO стриминг страната сеуште можам да гледам.
Некогаш на некој канали го дава тоа. Како што пишав повеќе пати уште се работи на MagentaTV па можно е да има багови поточно грешки да не работи нешто.Дали magentatv.mk ви дава „Емитувањето на содржината не е достапно надвор од домот. Код за грешка:220“?
На каналите ми дава, а на некои омилени содржини што изгледа несакајќи ги имам штракнато, ми дава дури и наназад да вратам.
Пробај преку програмскиот водич. Враќај на петок и најди ја содржината па пробај ако може да се пушти.Дали некој од вас има проблем со враќање на одредена содржина од ТВ теката на Макс тв, се обидувам да ја вратам NFL Skill Challenge од Петок во 1 часот по полноќ на каналот Арена Премиум 2 и не ми дозволува, јавува грешка и пробај повторно. Преку апликацијата МаксТв Го работи враќањето одлично.
A koga planiraat od telekom da ja smenat platformata na max tv imas nekoja informacija?Пробај преку програмскиот водич. Враќај на петок и најди ја содржината па пробај ако може да се пушти.
Затоа сакам да се смени во најбрзо можно време на ново цела плаформа/систем поради некој вакви безвезе работи што не функционираат на ова МaxTV како што треба.
Нема точна информација, можеби и они не знаат. Не се знаат ни детали многу дали е наменето за корисници само со оптика интернет или за сите.A koga planiraat od telekom da ja smenat platformata na max tv imas nekoja informacija?