Ja ima no kako Maxtv i ne se aktivira izgleda ke ja ogranicat samo za nivnite urediЈа нема во Play store за телевизорите со Android TV па ќе мораш да ја бараш apk и прашање е дали ќе ја најдеш.
Ja ima no kako Maxtv i ne se aktivira izgleda ke ja ogranicat samo za nivnite urediЈа нема во Play store за телевизорите со Android TV па ќе мораш да ја бараш apk и прашање е дали ќе ја најдеш.
Ја има на Play store но е направено да не ја покажува на телевизор со Android TV oперативен систем или било каков друг тв Samsung, LG, Hisense... И бидејќи е уште нова тешко дека ќе ја најдете apk или било каква инсталација а и да ја има сигурно нема да функционира добро на смарт тв.Ja ima no kako Maxtv i ne se aktivira izgleda ke ja ogranicat samo za nivnite uredi
Ја има на Play store но е направено да не ја покажува на телевизор со Android TV oперативен систем или било каков друг тв Samsung, LG, Hisense... И бидејќи е уште нова тешко дека ќе ја најдете apk или било каква инсталација а и да ја има сигурно нема да функционира добро на смарт тв.
Би било добро да ја овозможат и за телевизори. Хрватскиот Телеком го има овозможено ама знаејќи дека оваа апликација ќе биде целосно иста со црногорскиот Телеком освен содржини нема да им текне да ја овозможат на телевизори.
Дали воопшто ќе функционира на телевизор?![]()
MagentaTV GO 2.0.1100 APKs
Download MagentaTV GO 2.0.1100 APKs for Android - mk.telekom.telekomtv. Created by Makedonski Telekom AD Skopje in Entertainmentapksos.com
Ke proveram i ke vi pisamДали воопшто ќе функционира на телевизор?
Претходната не функционираше... односно се се отвараше, ама не можеше да се скрола бидејќи е направена за тач екрани.Дали воопшто ќе функционира на телевизор?
Telekom sekogas se OUT koga e vo prasanje implementiranje nesto novoПробав да ја инсталирам на телевизор но не функционира.
Го дава ова.
Прегледај го приврзокот 404436
Го скенирав QR кодот и носи до овде
Ни Црногорскиот Телеком не ја нуди апликацијата за телевизорите апликацијата за жал.Telekom sekogas se OUT koga e vo prasanje implementiranje nesto novo
Ни Црногорскиот Телеком не ја нуди апликацијата за телевизорите апликацијата за жал.
Телеком Македонија и Црна Гора се дел групација (сопственост) од Унгарскиот Маѓар Телеком и во Унгарија има иста апликација која кај нив се вика Telekom TV но и они не ја нудат за на телевизорите.
Имам телевизор со Аndroid и во Play store кога ќе бараш MagentaTV или TelekomTV ги наоѓа само
MAXtv Хрватска
МAXtv to Go TV Хрвватска
Мagio TV Словениа
МAGENTA TV Чешка
[/QUOTE
Ама не не разбираш ја нема да ја инсталираш на смарт телевизорите. Јас имам телевизор Android tv и што ќе ми се два приемника/ресивери еден ќе земам а на другиот телевизор ќе ја инсталирав апликацијата.Автоматски споено мислење:
Magenta Tv Go go ima na play store.
Ќе се јавиш на 122Активирав Глеј дур беше сега празнично бесплатен период и вчера да деактивирам преку Телеком МК апликацијата никако не може. Копчњто за деактивирање не работи
Морав преку ресиверот. Што ако тој ден и вечер не сум дома пример сум на планина во викендичка кај некого на зимски одмор како ќе деактивирав?