Max Payne 3

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
Еднаш симнав БлекБокс верзија на игра и никад веке, влези во компјутерот преку safe mode и напрај restore.

Јас никогаш лично не сум имал успех со верзија за игра од БлекБокс ама овој пат се измамив поради големината на 10ГБ наспроти 26ГБ од Релоудед и џабе добив само ФАТАЛ ЕРОР

Го реинсталирам windowsot сега, и никад више ништо од Shitcocks не симињам

dobro drugar nokj e temno a preku den e svetlo....pameten si znam

ali sporedi zimska nokj so sneg od letna vecer.....pa praj muabet togas...

Логиката ти е лоша.

Годишното време не прави ноќта да изгледа „потемна“ или посветла, туку околината во која се наоѓаш.
Поради тоа што снегот е бел, тоа ја прави зимската(во овој случај) вечер колку толку „посветла“ во одредени варијанти од летната вечер.

Штедете и понатаму GB.

Meне апсолутно не ми менуваше големината, пресудни ми беа коментарите, во тој момент еден од пет можеше да ја игра од reloaded. И тоа до вчера.
Ама полесен инстал не сум имал одамна. Aко не се лажам Binary Domain и... The Run ми беа black box release и не наидов на проблем.

Никогаш не сум имал проблем со BlackBox repack на било која игра, а сум пробал многу, гледајќи како прв инстинкт кога ќе излезе некоја нова игра ми е да побарам repack за да не ја симнувам поголемата верзија :р

Да му се мо*ам у репакот, BSOD - BSOD - BSOD нонстоп. Морав system restore да користим... Win7 x64

go instalirav posledniot update so krakot od theta i ova mi se pojavuva help anyone?

rd63w.png

Играта ми работи, со само со интегрираната HD3000, додека GT630М не сака. Проблем има нешто со Оптимус технологијата на лаптопите и се мачам цел ден да го оправам

Успеав да ја натерам играва да работи без BSOD конечно. Стаев SP1 ( тек сега :) ) за Win7, update на играта + све што ископав од нет и проработе некако со revolt. Не дека ќе ја играм ама ме фати инает да проработи, 3 саата се замарав со тоа денеска......

Ама овој Макс пијаница тешка бил :icon_lol:

Играва е фантастична во сите погледи али 28 гига :( слабо со лимитов

со блак бокс верзијата ми се расипа кевот за играва кога добив блу скреен ме изнервира и ја избришав и сега пак треба да ја симнувам ама овај пат одам барем на сигурно на верзијата од 26 гб.:tapp:
ај барем ќе имам шанса да ја изиграм првата max payne по 10ти пат дури чекам да се сметни ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom