Max Payne 3

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Конечно се спуши, утре ќе ја инсталирам, уште компликаци некакви фалет сега.

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Black Box - моментално се инсталира па ќе видиме :cool:

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Мене ич не ми се допаѓа, се ми е некако иди пукај нон-стоп. Нишанот е нешто најглупо до сега што сум видел во една игра, една бела точка кога ќе се соберат ефекти и светлини од секоја страна оди види кај треба да пукаш, ужас.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Си ја крцкам со скоро се кренато до максимум, играва спие!
Секоја чест за оптимизираноста, а и општо за играта, гром е!
А, и ако сака некој, можеме да се собреме на Tunggle да се испуцаме малце мултиплеер :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Мене ич не ми се допаѓа, се ми е некако иди пукај нон-стоп. Нишанот е нешто најглупо до сега што сум видел во една игра, една бела точка кога ќе се соберат ефекти и светлини од секоја страна оди види кај треба да пукаш, ужас.
Мене ме јебе нешто Reloaded изданиево, глави на лоадинг.

Иначе баш ова ми сметаше на конзоли, кај едвај знам на гејмпад да играм шутери, уште за кур не го биваше нишанот...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Кога успеа да излезе update/patch за играва? Или па некое DLC е ова?

Max Payne 3 v1.0.0.17

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
http://www.hardocp.com/article/2012/06/01/max_payne_3_iq_performance_preview_reviewers_guide

ја симнав.колку толку R* го усовршиле тоа за графика што е,немора више -nomemrestrict за да се појача графиката.

Kолку толку? играва има милијадра опции за сетинзи на напредна графика, и DX11 имплементации - ефекти.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Мене ме јебе нешто Reloaded изданиево, глави на лоадинг.

Иначе баш ова ми сметаше на конзоли, кај едвај знам на гејмпад да играм шутери, уште за кур не го биваше нишанот...
Ако не мрда ништо на лоадинг, треба штом ти се појави она во горниот ќош social club да притиснеш home и да се најавиш со ник, емаил и пасворд, па после esc и ќе почне.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Симињам Релоадед верзија, со Skymonk на letitbit акаунт. Се надевам вреди сите тие гигабајти и потрошено време.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ако не мрда ништо на лоадинг, треба штом ти се појави она во горниот ќош social club да притиснеш home и да се најавиш со ник, емаил и пасворд, па после esc и ќе почне.
Не се појавува Social club, го симнав цел и го инсталирав, нејќе.

Не е битно, ваљда ќе искочи поасален крак деновиве, не се замарам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.697
Поени од реакции
34.225
Истиве проблеми ги има на black box? Би чекал долгата инсталација.
Ме фати мерак од муабетиве, плус добро била оптимизирана. Па да ја пробам утре, ако се симне.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ја симнав BlackBox верзијата, 10 гига е, се инсталира за едно саат-саат ипол. До сега немам проблеми никакви, едноставно некои од cut-scenes се со послаба резолуција. До 3 чаптер сум, играва ветува многу, има одличен гејмплеј, графика невидена, приказаната сеа за сеа ветува, движењата на луѓето се многу реални и така.. А, и најбитното.. премногу добро е оптимизирана.. Никаков лаг немам, играм све на very high..

За оние кои што имаат проблеми бидејќи неможам да ставам линкови од торенти, нa TPB ќе ги побарате Update 1, DLC и crack only торентите. Ќе идете overwrite на се, ќе ја пуштите од launcher-от и ако ви закочи на лоадинг, притиснете Home, направете бесплатен Social Club акаунт, логирајте се и тоа е тоа.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
уште никој не заврши ? спојлер, Max is gay.

Kajgana Shop

На врв Bottom