Матурска облека, шминка и фризура

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Море коа ќе ми текне и ја колку се замарав, и на крај испадна дека голем К*Р е како си облечен, битно шо чоек си.
Така да не се китете ко елки, облечете нешто што и утре задутре ќе го облечете за обично искачање, а не посебни прилики.

Црни чевли-патики, црни панталони, розева кошула и сиво палто. Ете така ќе бидам облечен, скоро се ми е така поспортско за да можам и понатаму да си ги носам, а не како некои кои купуваат облека само за матура и после да им фаќа прашина. :)

Црни чевли-патики, црни панталони, розева кошула и сиво палто. Ете така ќе бидам облечен, скоро се ми е така поспортско за да можам и понатаму да си ги носам, а не како некои кои купуваат облека само за матура и после да им фаќа прашина. :)

За матура и 40 години од матура (ако ја дочекаш ) :) :)

Доста делите совети шо како да облечеме, стајте конкретни примери од нешто што не е хард кор и премногу формално, а истовремено и изгледа убаво за матурска забава? Фала.:)

Познавајќи те, мислам дека би ти се допаѓале кошулите на сликите подолу во комбинација со црни пантолони. Едноставно, а убаво.

Harman_Baweja_5.jpg

Paul+and+Shark+Dress+Shirt+for+Men+Navy+Blue+Brown+g_3207_26043.jpg

Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
00110m.jpg

Ја не сум баш по сакоа зашто се осеќам како некој возрасен маж а и не се исплати толку пари за една вечер.
Што мислите за нешто вакво?
00110m.jpg

Supeer. Ke bides edinstven i porazlicen od drugite. Preubavo.

Доста делите совети шо како да облечеме, стајте конкретни примери од нешто што не е хард кор и премногу формално, а истовремено и изгледа убаво за матурска забава? Фала.:)

Suit up!

Закон е шеширчето.. уствари, целата комбинација! Само малце сакото ми боди очи, требало некоја друга боја да е... ама то е веќе работа на вкус :)

Газиш !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom