Maturanti.com

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
skola.jpg
[DOUBLEPOST=1394747696][/DOUBLEPOST]Деееј сите роми (да не речам циганчиња можеби некој ќе се налутат ) само еден македонец

http://www.meteor-digital.com/maturanti/georgi/3-10/thumb.html

Последно уредено:
А уствари целава тема се базира на исмевање на некои други личности и нивниот начин на живеење,оденсување и изгледање ама ај.

А тек да ги видиш тие што исмеваат...

Искрено негледам ништо смешно во споени веѓи (да и јас ги имам “пукнете од мака“ :) ) ама гледам смешно во одбивањето користење пинцета ако веќе не се применуваат други методи...
Ни мене не ми смешно, јас ја ставив сликата пред се поради коментарот.

Не е ни срамно, али како што рече ти може да се среди, а ако не сакаш, епа тогаш бате биди спремен на ремет. :)

Сосема океј си е момчето, само што ти не си излезен надвор малце да се социјализираш па чудни ти се луѓето што се носат во ваков стил. :confused:

Темава, значи максимално се злоупотребува!

10012609_620247048050318_397733958_n.jpg

Незнаев дека уште се носат вакви тракатанци по ушите..

И вие претерувате...да ругате некого ради стилот и нешто што сам го избрал океј,ама да го ругате зошто е таков од роџење,овој чело такво,оваа ваква...па тоа не се мења XD грев ќе ве фати и вие деца ќе имате,и не не се пронајдов само мислам дека не е во ред тоа :pipi:

10012609_620247048050318_397733958_n.jpg

Незнаев дека уште се носат вакви тракатанци по ушите..
Кошулата му е како покривка за маса од некоја запустена биртија каде ечи песната Пијем на екс

А да земете вие да ставите слика од вас од матурата, па да се виде колку сте биле убави , значи цела тема е глупости , како демек вие сте биле најубави , скоро на 90% од сликите скоеј може да најде маана, и плус постирате слики од болни луѓе , срамота.
секој си е убав на свој начин и тачка :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom