Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Другарче од генерација, да нема забуни дечково сие најнормален го нафурале другарите да иде да се ишиша вака и да се слика и ете го
П.С си доби закана од директорката на гимназијата дека ке лета од школо ако не се преслика хахаха
Како ќе лета од школо кога е матурант ? :D И кој го креира тоа правило , да како сака директорката така да се слика детето ? Глупости.[DOUBLEPOST=1394055023][/DOUBLEPOST]
Еве уште еден генерациски фанатик
Каква ПЕТАРДА![DOUBLEPOST=1394055185][/DOUBLEPOST]
да му го јадете КУРОТ
Aбе уште да имаше што да се јаде ...

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ми текнува кога се отвори темава, почнаа од нигде да се регистрираат ликови и гледаш прв пост у темава и вика што се смеете вие поарни да не сте стајте слика од вас на табло да видиме???? И така гласеше скоро секој пост, шематски нели. И отвори еден член тема зошто му прекипа, за тие што се смеевме, стававме слики од нас од матура, видоа другиве не видоа, си свиткаа опаш си ги снема. Така и сега откако ја реактивиравте темава.

Дечко или дечки множина, никој не ве тера да изигравате Jackass продукција на табло. Тоа табло е јавно и може кој сака и да се смее и да се кези и да фаќа сеир на форуми. И така заради коментари се имате глупирано, сте требале да очекувате дека нема секој да ви вика „lele brat zver si najlud aaaa vristam od smea.“

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.152
Поени од реакции
83.888
Не разумем нешто.
Толку ли сте утепани и затуцани сите па да сметате дека некој кој се ишишал кељав напраил кујзнае што?

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
Добро вака, сериозно сега, после овие :tapp: годинешни фотки сакам да се прашам толку тие ор студијата им е важно само да се бројат децата или имаат бар малку осет дека треба да се “потпишат“ на тоа табло, веруваат дека после вакви фото сесисии некој серозно ќе ги сваќа во иднина или важни им се само овие деца и нивните слики годинава па после шта би би... ало бе едноставно не го сликаш и ајт создравје ако сака како сите арно ако не нека се слика сам за на ФБ пред плочките дома не за на табло...

и да таа со прслукот погоре уште шипка и фали враце...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886
Ovie site trebalo da bidat abortirani ama nivnite majki se predomislile po pat za nakaj bolnica. :D

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
Излегле сликите на Корчагин матурантите и на насловна:

И подоле коментар:

:pos::pos::pos:
Искрено негледам ништо смешно во споени веѓи (да и јас ги имам “пукнете од мака“ :) ) ама гледам смешно во одбивањето користење пинцета ако веќе не се применуваат други методи...

Kajgana Shop

На врв Bottom