Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
А да земете вие да ставите слика од вас од матурата, па да се виде колку сте биле убави , значи цела тема е глупости , како демек вие сте биле најубави , скоро на 90% од сликите скоеј може да најде маана, и плус постирате слики од болни луѓе , срамота.
секој си е убав на свој начин и тачка :)
Прочитај го ова \/
Ми текнува кога се отвори темава, почнаа од нигде да се регистрираат ликови и гледаш прв пост у темава и вика што се смеете вие поарни да не сте стајте слика од вас на табло да видиме???? И така гласеше скоро секој пост, шематски нели. И отвори еден член тема зошто му прекипа, за тие што се смеевме, стававме слики од нас од матура, видоа другиве не видоа, си свиткаа опаш си ги снема. Така и сега откако ја реактивиравте темава.

Дечко или дечки множина, никој не ве тера да изигравате Jackass продукција на табло. Тоа табло е јавно и може кој сака и да се смее и да се кези и да фаќа сеир на форуми. И така заради коментари се имате глупирано, сте требале да очекувате дека нема секој да ви вика „lele brat zver si najlud aaaa vristam od smea.“
Ај ако може некој да помогне да ја најдеме темата (со наши слики) за да со лика и прилика покажеме што било во тоа време кога темава започна.
Значи и од мене да се се надоврзам на @Ilumious никој не рече дека“ние“ што кометираме сме “цвеќиња за мирисање“ на сликите ама па и со сила не сме се правеле она што не сме... Точно е дека некои слики не треба да се овде ама ако гледаш сите “грешки“ се осудени јавно така да тој што постирал верувам ќе се замисли наредниот пат...

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Ме интересира од кај ги наоѓате сликиве ? :ROFLMAO:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Прочитај го ова \/

Ај ако може некој да помогне да ја најдеме темата (со наши слики) за да со лика и прилика покажеме што било во тоа време кога темава започна.
Значи и од мене да се се надоврзам на @Ilumious никој не рече дека“ние“ што кометираме сме “цвеќиња за мирисање“ на сликите ама па и со сила не сме се правеле она што не сме... Точно е дека некои слики не треба да се овде ама ако гледаш сите “грешки“ се осудени јавно така да тој што постирал верувам ќе се замисли наредниот пат...
Here you are my dear
http://forum.kajgana.com/threads/Ремет-на-своја-сметка.41012/

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251

ОУууууууууууууууууујјјјјјјјјј што е со очите

ivop

Актив
Член од
15 декември 2012
Мислења
74
Поени од реакции
49
А да направиме една тема со најубав матурант/ка ? :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058

Kajgana Shop

На врв Bottom