Maturanti.com

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Извини што некој ви ја плесна вистината во фаца и ви го уништи расположението. Ти или си мазохистка, или свесна за твојот умствен дефект, па така лесно си ја призна вистината. Малоумен само затоа што се облекол така или го познаваш лично? А каков валиден аргумент остави ти тука, малоумна конзервативко со ниски гледишта?

Женски шовиниста, ај да се видиме, да осетиш шовинизам малку на своја кожа :pos:
Можам ептен брутал да бидам, фино ќе ни биде, ти нели мазохистка... или само малоумна беше?

За да останам доследна на своите прнципи нема да навлегувам во дискусија и одбрана на вистината на оваа тема која веќе доволно е осакатена,но доколку имаш желба подетално да ти ја докажам,би можела на кој било начин(соодветна тема,ПП...),освен во тема за сеир и затапување на мисловен орган.

Малоумен-ниту затоашто се облекол така,ни затоашто го познавам токму него.Но познавам многу претставници од неговиот вид,а и мојата способност за препознавање дегени е,верувај,на повисоко ниво отколку што ти мислиш,потценуваш експерт.

Патем,ќе те посоветувам да настапуваш со поголема доза на критички пристап и аналитичко-синтетички заклучоци,а да ги намалиш нагонските реакции кога се во прашање ставови со коишто не се согласуваш.

12.jpg

07.jpg

Првиот како шеф меѓу браќата, вториот едноставно името си кажува се. ( Презимето.)

08.jpg

:pipi:

15.jpg

Да не излезе само машките ги резилам... :]

За да останам доследна на своите прнципи нема да навлегувам во дискусија и одбрана на вистината на оваа тема која веќе доволно е осакатена,но доколку имаш желба подетално да ти ја докажам,би можела на кој било начин(соодветна тема,ПП...),освен во тема за сеир и затапување на мисловен орган.

Малоумен-ниту затоашто се облекол така,ни затоашто го познавам токму него.Но познавам многу претставници од неговиот вид,а и мојата способност за препознавање дегени е,верувај,на повисоко ниво отколку што ти мислиш,потценуваш експерт.

Патем,ќе те посоветувам да настапуваш со поголема доза на критички пристап и аналитичко-синтетички заклучоци,а да ги намалиш нагонските реакции кога се во прашање ставови со коишто не се согласуваш.

Твоите принципи ги видовме уште кога ми се спротистави за нешто за кое де факто сум во право. Дури сега и призна дека тоа е така. Јадам јас експерти за појадок.
Тука се повлекувам и јас, гледам дека разговарам со помала особа и малку ми е смешно.

за нешто за кое де факто сум во право. .

Ја се испричавам шо улетав во де јуре конверзација, ама за што си „дефакто во право“.
Дека дечко ти тепа момци кои исмеваат луѓе кои цртаат А на балкони и имаат фризура четка?

Смешно е чупе, смешно е, да изиграваш панкер хејт д систем а се сликаш за ебено табло.

Посмешно е ако изиграваш панкер и моеш да истепаш деца кои би ти се насмеале за „четката“. Пошо, панкот и идеологијата која ја носи „четкаштвото“ викаше: искреност; ништо не е свето; и слично.

А ти да си дефакто во право.

Шо ти се вика привилегија на буквата А и на кршењето на стоп знаци во преспански села...

Ја се испричавам шо улетав во де јуре конверзација, ама за што си „дефакто во право“.
Дека дечко ти тепа момци кои исмеваат луѓе кои цртаат А на балкони и имаат фризура четка?

Смешно е чупе, смешно е, да изиграваш панкер хејт д систем а се сликаш за ебено табло.

Посмешно е ако изиграваш панкер и моеш да истепаш деца кои би ти се насмеале за „четката“. Пошо, панкот и идеологијата која ја носи „четкаштвото“ викаше: искреност; ништо не е свето; и слично.

А ти да си дефакто во право.

Шо ти се вика привилегија на буквата А и на кршењето на стоп знаци во преспански села...

Џони Ротен, ај малечок направи ми услуга и прочитај поубаво што сум пишала. И те молам не ми расправај за панкови и панк идеологии, можам часеви да ти држам во тој поглед. И не ми плукај на (A)-то со евтини ствари. Од квази панкераана и ванаби наци анархисти, ми се гади!

Еј да! Џони не е вистински панкер, копилето секогаш барало интерес, а сега носи сребрени, широки пантоломи, продава „панк“ и како и секогаш, голта слава. Со здравје да си го носиш аватарот.

П.С. Дечко ми не е панкер, ама е алергичен на амеби.

Можеби јадат ремет по форуми само иначе вака не верувам:)
Па пошо позади компјутер се знае какви луѓе се кријат :)

И ај постирајте линкови од разни средни, сакам да гледам слики :)

Што кога некој форумџија ќе се види во темава? нема смисла...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom