- Член од
- 25 април 2009
- Мислења
- 371
- Поени од реакции
- 137
поените после матура ги пресметуваат како ке биди прелазот така???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така и мене ми рекоа професорките.Е сега кој тврди дека ја нема нека даде доказ
Го читав воаhttp://www.matura.gov.mk/data_files/state_graduate/mk/2929_MAKEDONSKI jazik-drzavna matura-2009-2010.pdf сега што го стави Aoki, и гледам едно-две говорење. Ама коа ќе имале услови, тоа вајда од другите години натаки и усно ќе испрашуваат или?
Bratce esej ti treba ako sakas da imas 4ka ili 5ka ama cim ti celis na neso ponisko togas ne bi trebalo da imas golem problem.
Tie prasanjata pozadi i neso malce od drugoto da cepnes/prepises i toa e toa...
Poise padnati barem od moe skolo imase na Angliski i Matematika pa poise fokusiraj se na angliskiot ti.
Ne dremi na forum togas poso ja taa dvojka nema da ti ja pisam a ne ni mozam.па јас барам нешто прелазно макар и 2ка да е
Еден ...надвор ќе има контролори кои ќе запишуваат кој колку се задржува во веце такви работидечки дали некој знај колку професори има во една просторија дури се полага?
Еден ...надвор ќе има контролори кои ќе запишуваат кој колку се задржува во веце такви работи
е како е тоа трансформирање
Ne me drzi za zbor ama ne pushta dvajca oddednas u WCи шо врска има колку време ќе се задржи некој во ВЦ, шо ако го мани лошото да неможи 15 минути да излези? оние паузите 2 пати шо викат, сите излегват или кој како сака?
Ne me drzi za zbor ama ne pushta dvajca oddednas u WC
Eden po eden mislam deka beshe..
Minatata godina nemashe pauza kade shto za vreme na testot izleguvaat site zaedno. Kalakurnica bi nastanala togash.ок тоа, зборот ми беше, разбрав дека имало 2 паузи од по 5-10 минути, сите заедно излегват или?
ок тоа, зборот ми беше, разбрав дека имало 2 паузи од по 5-10 минути, сите заедно излегват или?