Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
^ па ваљда колку клупи толку ученици. во бт во техничко во секоја училница има по 15-16 клупи, така да 15-16 ученици во 1 училница.

леле човек само да ве чита и да се паѓа од смеа :pos: кои паники владеат еј.
ми текнува ние кога полагавме, мој другар, вечерта пред тестот по македонски беше Dj во кафич :pos:и сабајлето знам заглавил до 4-5, а тестот во 10 почнуваше. и мене ме викаше да сум одел со него ама сепак не ми се ризикуваше, оти знаев дека ќе заглавиме.
муабетот ми беше да ви кажам дека помина со 3ка, а буквално ама буквално не фати книга.
и јас како што знам, пошто и ние немавме, изгледа и вие нема да имате соопштени, барање, молба........

п.с. немавме такви глупости некој да те следел до вц, што ќе ми прави во вц? ќе ми го држи? глупости бе деца, нека не ве лажат.
утре уште еднаш повторете, направете препишувалки, ставајте низ џебови, гаќи и сл. и уживајте.........

• Ми се допаѓа
Reactions: Wiz
Прочитав погоре нешо парадоксот на диоген , значи реално , дали ќе го има или не , ќе знаеме вo сабота.Еве го филмот "Парадоксот на диоген" сигурно на повеќето ке ви се најде :)
http://www.youtube.com/watch?v=WkjSIPSLXTQ

ми текнува ние кога полагавме, мој другар, вечерта пред тестот по македонски беше Dj во кафич :pos:и сабајлето знам заглавил до 4-5, а тестот во 10 почнуваше. и мене ме викаше да сум одел со него ама сепак не ми се ризикуваше, оти знаев дека ќе заглавиме.
муабетот ми беше да ви кажам дека помина со 3ка, а буквално ама буквално не фати книга.
и јас како што знам, пошто и ние немавме, изгледа и вие нема да имате соопштени, барање, молба........

п.с. немавме такви глупости некој да те следел до вц, што ќе ми прави во вц? ќе ми го држи? глупости бе деца, нека не ве лажат.
утре уште еднаш повторете, направете препишувалки, ставајте низ џебови, гаќи и сл. и уживајте.........

Јас не паничам хаха и да знаеш ќе си носам 2 3 ливчиња нешто ситно, тестот не е тежок за се да памет да знаеш .. ти дава песна и од песната прашања и сл и граматика е така реченици и од тоа сваќаш џабе паники се прават.. лесно е ако си глуп нема да сватиш јебига... Ако сакате поголема концентрација надувајте се прет полагање ( не сум по тоа) и немате гајле :D

п.с. се шпеклуира дека нешто ваква ќе била слободната тема за есеј. да дадеш свој став, мислење и пример.

Не е работата да не положиме испитов него да положам со што поголема оцена, имам зборено со другари кои имаат правено лани, прехлани матура и викаат треба да си ретард да не положиш, и значи и такви се прашањата наменети за сите сеа кој колку научил ке има поголема оцена ама за 2-3 би требало сите да се снајдат.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

so sigurnost vi kazuvam deka rjk gi imaat prasanata.. im gi davaat profesorite sekoja godina.. a i godinava e taka.. i temata sekako ja znaat..

да да а ние што иаме другари таму нема да ни кажат:pos:

so sigurnost vi kazuvam deka rjk gi imaat prasanata.. im gi davaat profesorite sekoja godina.. a i godinava e taka.. i temata sekako ja znaat..

Викаат, ама мислам дека е шпекулација и тоа ..али како и да е и неправдата во државава е како правда.. така да и жалби и поплаки ништо не спасува. И ни останува само за себе да се спремиме колку што може подобро.
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 02:51 ---
Се збори слободната тема дека ќе биде за "толеранција и рамноправност" што за мене е широка и лесна тема. Вие што мислите ?

^ а кај тоа се збори? на кого му текна сега ова? на некој си петко и ај сите сеа ќе шириме дезинформации.
ако во случај биде слична тогаш за мене е глупава и сепак си останувам на оваа што сигурно ни е дадена.
инаку зошто некој пишал дека ќе има жалба, молба, таква работа, кога нас 100 пати ни кажаа дека нема да има???
леле дур поминат тестовие ќе збудали човек. :свиркам:

п.с. во корчагин сигурно го немаат тестот.
ако тие го имаа од уше в уше цела македонија ќе разберевме, не бидете смешни.
некој таму има другари, некој братучеди, некој на форумов е.....убава работа така ако ги кажуваа тестовите.

^ а кај тоа се збори? на кого му текна сега ова? на некој си петко и ај сите сеа ќе шириме дезинформации.
ако во случај биде слична тогаш за мене е глупава и сепак си останувам на оваа што сигурно ни е дадена.
инаку зошто некој пишал дека ќе има жалба, молба, таква работа, кога нас 100 пати ни кажаа дека нема да има???
леле дур поминат тестовие ќе збудали човек. :свиркам:

п.с. во корчагин сигурно го немаат тестот.
ако тие го имаа од уше в уше цела македонија ќе разберевме, не бидете смешни.
некој таму има другари, некој братучеди, некој на форумов е.....убава работа така ако ги кажуваа тестовите.

На другарче професорка(пријател) му кажала така.. иначе за мене темата е широка,интересна и лесна има 600 збора да напишам што се вика. :D

На другарче професорка(пријател) му кажала така.. иначе за мене темата е широка,интересна и лесна има 600 збора да напишам што се вика. :D
абе и професорите не ги знаат темите нека не ве лажат, 100 % сигурно е дека не ги знаат.
мојата класна ни е куќен пријател (проф. по македонски) и пулс ќерка и учи со мене (добри другари сме), па самата профескора кажува дека не ја знае темата.
темата ќе се дознае дури во сабота сабајле т.е. ние први ќе ја видиме.
совет за тебе: не прави од дома проба за есејот оти воопшто не е сигурно, џабе време ќе губиш.

абе и професорите не ги знаат темите нека не ве лажат, 100 % сигурно е дека не ги знаат.
мојата класна ни е куќен пријател (проф. по македонски) и пулс ќерка и учи со мене (добри другари сме), па самата профескора кажува дека не ја знае темата.
темата ќе се дознае дури во сабота сабајле т.е. ние први ќе ја видиме.
совет за тебе: не прави од дома проба за есејот оти воопшто не е сигурно, џабе време ќе губиш.
Јас не пишувам само размислувам и тоа е за мене спремање, ама не е лошо да се подразмисли и друга да е со таков карактер може да се падне :D

Јас не пишувам само размислувам и тоа е за мене спремање, ама не е лошо да се подразмисли и друга да е со таков карактер може да се падне :D
не знам јас таа професорка од кај ја ископала темава ама ај, ако веќе планираш да ја пишуваш слободната тогаш размислувај за неа. не знам друго што да ти речам :)
инаку планираш да ја земеш книгата за матуранти со тебе? нас 100 пати ни повтори професорката да сме ја зеле книгата за матуранти оти можел добар тестатор да се паднел па да не пуштел да препишуваме. мене не ми се ризикува баш ама па ако пуштаат да се препишува криво ќе ми биде :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom