Матура

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
значи кои жалопојќи се сите матуранти не е речено џабе дај му на човек прст ќе ти ја земе цела рака GavolRulz идол ќе ми станеш продолжи така :D
GavolRulz напиша:
It was fucking priceless experience.
Blood everywhere, doctors everywhere.. I still remember that nurse, she was fucking hot! :D

И тоа би било :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
најидиотско од се овдека е.....што за темата HOW I MET YOUR MOTHER ( шо усвари не е ни тема ) правев муабет со другар.....му ги кажував 5те теми шо излегоа овдека и реков ќе одам да гледам HOW I MET YOUR MOTHER...како дојде до форум ова...ни тој а ни ја не знам xD
aahahahahaa си требало да кажеш Deep Throat ќе е :Р темава стана посмешна од оние од ЧДА, плс континју :D Не паничете вие што полагате англиски 5ка не ви бега, ко за ретардирани е. Лани и тотално погрешна тема на пишување им ја признаа па сите 5ки извадија, Господ нека е со овие што ќе полагаат математика :)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
aahahahahaa си требало да кажеш Deep Throat ќе е :Р темава стана посмешна од оние од ЧДА, плс континју :D Не паничете вие што полагате англиски 5ка не ви бега, ко за ретардирани е. Лани и тотално погрешна тема на пишување им ја признаа па сите 5ки извадија, Господ нека е со овие што ќе полагаат математика :)
фала за молитвите кон бога....и ја за тоа се молам :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
22
Поени од реакции
22
Абе доста ги фаворизирате математичарите, и ние французите си имаме мака!! :(

Член од
12 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
А- знаат англиски
B- знаат германски
P(A)= 40/100
P(B)=30/100
P(C)=P(A)+P(B)-P(A presek B ) = 40/100+30/100-15/100 = 55/100
ваљда вака е :)

Ќе помогнам колку што се сеќавам. Значит ова е игра на зборови. Ти ова што го напиша е ако би гласело: Да знаат само еден јазик. А бидејќи пишит "барем", значи одговорот е 0,7.

позната од негде ми беше задачава , ја проверив во
решенија,паднала на матура во јуни 2009та и моето беше точен резултат 55% ;)
Токму тоа ме збуни. Вели БАРЕМ а не САМО еден јазик.:confused:
А да задачата е од матурата 2009 и во клучот точен одговор стои 55%.
И кај математикава ли ке е така...

Да не заборавам, благодарам за помошта. :love:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ова е нешо Climate change бла бла...Ама The way I explore it ?:(Me and the environment?Fuck -.-
Да не сакаш и да ти го напишам? :)
Имаш таму отприлика да измозгаш дека за климатските промени и како тие влијаат на Земјата и како ти би го решила (ако имат) проблемот итн.
Ќе размислиш и за нешто друго слично вака и ќе решиш лесно е само план ќе си напрајш и шири реченици.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Малку глупо прашање.. Не дозволено користењето на дигитрони така ?

Г

Грејвдигер

Гостин
Малку глупо прашање.. Не дозволено користењето на дигитрони така ?
Не е. Ајде со среќа на сите, ја идам да изрешам уште некоја задача и да легнам, оти нема да можам да станам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom