Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Газот ќе го продајте за еден посран наслов...

*се извинувам два наслова....

Да ве прашам нешто за математика може? :D :D

Гледам во испитната програма за во содржината на испитот пишува Подрачје 4: Веројатност. Дали тоа значи дека комбинаторика и статистика не треба да се учи? :coffee:

~

Your friend Chris B. just hit your friendRobyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.
Write a news article (80 - 120 words) that will include :

-A rumour about what happened.
- Does she deserve it.
-Who's side do you take.
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.

Да ве прашам нешто за математика може? :D :D

Гледам во испитната програма за во содржината на испитот пишува Подрачје 4: Веројатност. Дали тоа значи дека комбинаторика и статистика не треба да се учи? :coffee:

~

нема статистика на матура, за комбинаторика не сум сигурно ама лани немаше :)

Немој многу да се замарате со веројатност. Ако можете, научете ги тие две-три основни формули и готово. Јас лани цел ден утепав во маки да ја разберам, па ништо. Отидов со основното и за чудо ја погодив задачата...
Фокусирајте се на аналитичка геометрија и обична геометрија. Таму лежат бодовите!

Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.

kazi koja e temata te molam!

од секој следен пост се повеќе ми се кења :/.... заминав да какам !!!

a тие што не почнале за ништо да се подготвуваат ,да не се секираат :D

мислам дека стварно не треба да се зафркаваш со нас ако ја знаеш или ќути не кажувај или пишија а не вака....

мислам дека стварно не треба да се зафркаваш со нас ако ја знаеш или ќути не кажувај или пишија а не вака....

Стварно бе, ве зафркаваат! Глупаци. Ваљда е од тие генерации кои немаа интернет како вас и си учеа и полагаа без помош од другите. Љубоморни се.

Хахахахахах тоо царе!! Successful troll is successful. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom