Матура

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Газот ќе го продајте за еден посран наслов...

*се извинувам два наслова....

Член од
14 јуни 2011
Мислења
28
Поени од реакции
10
Да ве прашам нешто за математика може? :D :D

Гледам во испитната програма за во содржината на испитот пишува Подрачје 4: Веројатност. Дали тоа значи дека комбинаторика и статистика не треба да се учи? :coffee:

~

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Your friend Chris B. just hit your friendRobyn F. repeatedly. Robyn is said to be cooperating with investigators building a domestic violence case against Chris, according to a police source quoted by the Los Angeles Times.
Write a news article (80 - 120 words) that will include :

-A rumour about what happened.
- Does she deserve it.
-Who's side do you take.
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да ве прашам нешто за математика може? :D :D

Гледам во испитната програма за во содржината на испитот пишува Подрачје 4: Веројатност. Дали тоа значи дека комбинаторика и статистика не треба да се учи? :coffee:

~
нема статистика на матура, за комбинаторика не сум сигурно ама лани немаше :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Немој многу да се замарате со веројатност. Ако можете, научете ги тие две-три основни формули и готово. Јас лани цел ден утепав во маки да ја разберам, па ништо. Отидов со основното и за чудо ја погодив задачата...
Фокусирајте се на аналитичка геометрија и обична геометрија. Таму лежат бодовите!

Член од
14 јуни 2011
Мислења
16
Поени од реакции
2
Значи гледам дека и ова се раширило како претхидните теми со писмо за болно дете и уатнот. Тие кои веќе почнале да се подготвуваат на оваа тема нема потреба да одите утре, јас ќе ви кажам уште сега дека ќе паднете.
kazi koja e temata te molam!

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
од секој следен пост се повеќе ми се кења :/.... заминав да какам !!!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
a тие што не почнале за ништо да се подготвуваат ,да не се секираат :D

Член од
15 јуни 2011
Мислења
3
Поени од реакции
1
мислам дека стварно не треба да се зафркаваш со нас ако ја знаеш или ќути не кажувај или пишија а не вака....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
мислам дека стварно не треба да се зафркаваш со нас ако ја знаеш или ќути не кажувај или пишија а не вака....
Стварно бе, ве зафркаваат! Глупаци. Ваљда е од тие генерации кои немаа интернет како вас и си учеа и полагаа без помош од другите. Љубоморни се.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Хахахахахах тоо царе!! Successful troll is successful. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom