Машко срце

• Креатор на темата Креатор на темата tretaproba
  • Време на започнување Време на започнување
Машкото срце е четириделно, составено од две преткомори и две комори и затоа е ИДЕНТИЧНО со женското срце

laki luciano напиша:

- Da e visoka izmegju 175 i 180;
- Da ima pravi i dolgi noze so tenog gluzd;
- Da ima plava dolga i blago vitkana kosa;
- Da ima preubavo-angelsko lice;
- Da ima malo trtlesto dupe;
- Da ima tenko strukce;
- Da ima najmnogu 58 kg
- Da ima obim na gradi 90-100;
- Da saka na nosi halteri i visoki potpetici;
- Mnogu da saka sex i toa bez predrasudi;
- Da me saka do smrt, da mi e verna i da e pametna;
- Koga drugite ja zverat da ne gi zabelezuva i da ne me pravi
ljubomoren;
- Da znae da zakjuti koga treba i sekogas da me pocituva;

ako ima nekoja so ovie "performasi" bas bi sakal da mi pise na forumov !!!!:wub: :wub: :wub:

Hahahahhaha aj ne kazuvaj vicovi te molam,a i da ima takva dali ti ke gi ispolnis nejzinite standardi a?A ova pametna i da ti zakuti nekako ne mi idat znaes deka.

Nego za devojcevo da kazam.Bidi si toa sto si,a toj ako e dovolno pameten ke sfati kolku si prekrasna vo sekoj pogled,zasto ako glumis nesto moze da mu skurci da si igras so nego ili pak da se zaljubi vo nekoja sto voosto ne si ti odnosno tipkata sto bi ja glumela.:kez:

Манијак.
:)

Јас го сакам светот полн љубов, не само машките срца. Ги сакам сите кои почитуваат, кои љубат.
Одам да љубам и јас.
Едно машко срце.

Јас не би можел за сите машки да зборам ќе пишам само за мене.
Немам некоја дефиниција ама еве да пробам : интересна,интелегентна,убави очи и..... да биде член на Кајгана :)_:)

Јас, исто како и повеќето мислам дека нежноста е најважна.Не верувам дека има машко што може да остане рамнодушен на девојка која покажува нежност или има и такви?:)

Да да, има ... ама не сум јас тој, јас лично познавам таков другар/пријател/познаник што е многу рамнодушен, не се замара ич, почнувам да се сомневам ... завчера да не го славеше празникот :pos2:

The fastest way to a man's heart...is by tearing a hole through his ribcage(between the fifth and the sixth rib, that is):stab::wub::icon_lol::icon_lol:

~By a cynic tm (feminist division):chuckel:

3 работи:

1. Нежност
2. Нежност
3. Нежност!!!!!!!!!!!

Е сеа, држи го на јадица... едно 3-4 недели
топло ладно прај му (за жал ова може само многу талентирани и исусни да го прават, другите немаат способност)... И заљубен е у тебе ко никој у никоја!!!

Или па освојувај го полека полека и спонтано, ама па ова па е страааааааааашно тешко и мора да си многу паметна и прекрасна а он мноооооооооогу луд и откачен!!! (автобиографска реченица ова последнава)

2 години и 1 ден подоцна...

Да ревидирам и да додадам 4та и 5та работа...

4. Нежност

и

5. ПОВЕЌЕ НЕЖНОСТ!!!

Некои работи едноставно не се менуваат...

Р.Ѕ: Некои се менуваат... Рецимо ја сум уште полуд и пооткачен, ама оди да те видам освој ме полека... хехе

Најбрзиот пат до срцето на мажот е преку неговиот желудник!

Или како што Ада кажа, ама тоа во екстремни случаи кога постои "голема љубов"....

Еееј каква тема:)
Шо знам за еве моето срце да се освои ама вистински како што е освоено сега е потребен еден поглед. Не ми се верува ама морам да кажам ко Делфинчо ама нежноста која ќе се пружи од женската страна е нешто неверојатно важно.....
Ама иначе за девојките кои сакаат да освојуваат машки срца и да ги остават сами само ќе им кажам Дека незнаат како боли на машки образ солза

~*~

Zdravo!

Me interesira najprvin masko mislenje, a ne e na odmet i zensko dokolku imate iskustvo!
Znaci sto moze kaj edna devojka maskoto da go natera da se vljubi vo nea. Mislam za slucaj koga so nekoja devojka podolgo se poznavate, ili ste drugari ili pak eve ste vo poceten stadium od vasata vrska.
Ne zboram za dopagjanje, tuku za ljubov...:wub:

Ништо посебно!
Ако ја перцепирал како пријателка, само тоа и ќе му остане, но битниот елемент во приказната е дека момчињата претежно за пријателки ги имаат девојките им се премногу грди за да им бидат нешто повеќе.
Крута реалност?
Не, само живот!

Додека во случај за врска, повторно се држам до горе споменато, ништо посебно, ако те љуби, сакаш да те љуби затоа што ти си тоа што си, не затоа што се обидуваш да му удоволуваш.
Не ти треба лажна љубов со граници!

Еееј каква тема:)
Дека незнаат како боли на машки образ солза

Не го поштуем муабетов... Ни на машки, ни па на женски не треба да боли солза... Ни па да има солза. Глупост е да се замараш со некој/некоја што си поиграла со тебе... Треба само да се насмееш тука на својата лоша проценка, да тркнеш до Палма да си купиш благо, и од утре да најдеш некој/некоја што те заслужува... Барем јас така функционирам.

Ништо посебно!
Ако ја перцепирал како пријателка, само тоа и ќе му остане, но битниот елемент во приказната е дека момчињата претежно за пријателки ги имаат девојките им се премногу грди за да им бидат нешто повеќе.
Крута реалност?
Не, само живот!

Не ти држи вода... Неколку многу добри другари ми имаат изразено љубов:)

И држи вода. Не ти биле тоа другари...

Само една исправка до Сатори: Имам и убави и згодни другарки и сум имал кој што немало шанси да ги перцепирам некад како нешто поише. Не зависи само од физичката лепота туку и од карактерот, т.е. компатибилноста со мене!

А иначе Анастазија, мене у овие 30 години квази другарки ми изјавувале љубов, али после тоа кога ќе си одмотам лента сум сфаќал дека цело дружење нивно на тоа се базирало!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom