Машко срце

• Креатор на темата Креатор на темата tretaproba
  • Време на започнување Време на започнување
i jas bi sakala da iskomentiram na seto ova , epa vaka spored mene pokraj taa angelska nasmevka i neznost mn e vazna i iskrenosta ova vi go kazuvam od iskustvo poradi toa sto dodeka jas bev nenormalno zatreskana vo edna licnost koja ne me ni zabelezuvase pokraj mene se naogase druga licnost koja jas ja smetav za drugar koja bese ludo zaljubena vo mene i jas go znaev toa , a sepak bev tolku ladna sprema nego no i iskrena , pred nego go pokazav ona moe vistinsko lice dodeka pred taa licnost vo koja bev zatreskana se "ligavev" mojot togasen drugar mi bese samo ramo za placenje no zatoa sega sum ludo zaljubena vo nego i eve imame veke 2 godisna vrska zatoa tvrdam deka najvazna e iskrenosta , a pokraj toa i slicnosta na karakterite no nemoj ova da vi izgleda kako idealna vrska zs nasata vrska e tajna poradi odredeni raboti za koj ne bi sakala da komentiram ali sega znam deka onoj e toj vistinskiot , zatoa zenski ne se ligavete pred maskite zs so toa nema da postignete niso od ona so posakuvate samo ke go dobiete onoj za mene mn glup zbor SMIZLA :back:

i jas bi sakala da iskomentiram na seto ova , epa vaka spored mene pokraj taa angelska nasmevka i neznost mn e vazna i iskrenosta ova vi go kazuvam od iskustvo poradi toa sto dodeka jas bev nenormalno zatreskana vo edna licnost koja ne me ni zabelezuvase pokraj mene se naogase druga licnost koja jas ja smetav za drugar koja bese ludo zaljubena vo mene i jas go znaev toa , a sepak bev tolku ladna sprema nego no i iskrena , pred nego go pokazav ona moe vistinsko lice dodeka pred taa licnost vo koja bev zatreskana se "ligavev" mojot togasen drugar mi bese samo ramo za placenje no zatoa sega sum ludo zaljubena vo nego i eve imame veke 2 godisna vrska zatoa tvrdam deka najvazna e iskrenosta , a pokraj toa i slicnosta na karakterite no nemoj ova da vi izgleda kako idealna vrska zs nasata vrska e tajna poradi odredeni raboti za koj ne bi sakala da komentiram ali sega znam deka onoj e toj vistinskiot , zatoa zenski ne se ligavete pred maskite zs so toa nema da postignete niso od ona so posakuvate samo ke go dobiete onoj za mene mn glup zbor SMIZLA :back:

Знаеш има една поговорка:
Најлошото нешто што може маж со жена да биде е пријател и само пријател.
:nesvest: :helou:

nez dali ubavo go procita mojot kom. ali ako si go procital ubavo ke svatis deka jas nego go smetav za drugar , a nemu edinstvena cel mu bese da me zavede i bese iskren sprema mene vo negovata cel kako so i jas bev iskrena sprema nego . backiii:helou:

..прашањево ти е многу релативно,љубовта е индивидуална работа,и секое машко се заљубува на различен начин и во различен тип на девојка,сепак на Делфинчо му држи рецептот,и да не му се свиѓаш многу,таа игра топло ладно ги палка момците:)
баш така
некој заборава дека не можеш во сите да се заљубиш тоа мора да е некој посебен
а ќе се заљуби во тебе кога ќе се покажеш како посебна, а тука паѓа една многу фатална грешка кај емотивните девојчиња што мислат дека ако таа го сака и тој ќе ја сака што ствара само одбивност и стремеж кон искористување, сите знаеме тоа како завршува
а за тоа како машките можат да засакаат и како ќе ја искажат љубовта
секако дека можат да засакаат, особено ако заслужила, само мислам дека е јасна порака на што мисли типот кога втората недела ќе ти каже дека те сака:toe:ти речи му само кога ли ме засака? а тоа што нејќат да кажат е од најразлични причини, главно за да не ни падне круната :):vozbud:

Ama ova mislenje kaj kolku % od maskite e zastapeno
kaj 1%???
nikoj nisto ne gleda,samo gleda kako da iskoristi i na kraj da te frli
...

kaj 1%???

...
Не знам немам правено испитување, ама сигурно е поголем процентот :).
Немој стереотипно да судиш за сите заради твоето лошо минато, не е така во реалноста што ја гледам јас :toe:.

Ако со некоја девојка се познавам извесно време и ако на прв поглед ми се допаѓа, секако дека може да се развие љубов, симпатии. Е сега, ако ни иде муабет, нон-стоп контакти, гледања, меѓусебни муабети, совети па и некогаш сериозни муабети, тогаш може да биде и нешто сериозно. Нормално ако и од нејзина страна се осеќа дека го сака истото што и јас.
Ако гледам дек се фолира, подлажува, глуми, ништо од бизнисот.
Значи пред се, треба да е искрена кон мене, да ме привлече со нејзиниот интелект и другарство, а нормално тука е и физичкиот изглед.
Така барем јас мислам дека треба да се одвиваат работите за да се роди искрена љубов...

Треба девојката да биде шармантна, харизматична, интелигентна, едноставно да го окупира целосно неговото внимание со нејзиното присуство, говор, мислење, ставови... Нормално, тука е и факторот физичка привлечност, но и да ја има неа, без горенаведените работи, интересот кај машкото ќе трае привремено, додека не го добие она што го сака од неа...=)

kaj 1%???
...

Ако тоа мислење те преокупира цело време, и секоја твоја постапка од твоја страна би завршила како што кажуваш и милиш и песимизмот те преовладува, не 1% , у миус ке отидеш ... Промени место на изагање, дружи се со нови луѓе едноставно барај ја среќата не чекај она да те најде не е ова бинго ..

Едноставно мислам дека треба да го има она НЕШТО или од првиот моменат или да го искористиш кога ќе се појави ако се појави натака. Мислам нема потреба секогаш да започнеш нешто за да проработат сијаличките..
Ако ја нема онаа основна хемија после добар муабет кој нормално треба да е тотали онака опуштен џабе магии во љубовта не помагаат.. Тоа понатака исти работи, заебанции, искрени муабети само продлабочува.. Мислам џабе понекад со некој ти лизга скроз сфе али чим не светнало на време нештото не е ко што треба.. Мислам дека и кај тип и кај цура е исто.. Џабе сфе ако во еден момент не се роди нешто што би можело да доведе до љубов.. а тоа нешто не иде планирано и по листа на работи кои треба да се исполнат..
Не ретко се заљубуваат луѓе во особи со карактерни особини што никогаш не ги барале кај спротивниот пол.. И баш тоа е тоа што најмногу го сакаат и ценат.. И мислам дека таа љубов е најискрена.. Затоа мислам нема врска неможе листа да се дае.. Тоа е тоа. Како се развива и продлабочува е друго..

Se soglasuvam so toa deka nemoi da se zivee so vakvo mislenje so pesimizam,nikogas ne sum bila so vakvi mislnja,ali ko ce te povdedi nekoj i na kraj ti idi i ti vika ''Znam deka sum idiot '' i pak prodolzuva po staro e togas aj da ne te fati bes.a NAJTESKO E so postojano go gledam i nemozam da se odtrgnam od nego i od ova mislenje.:(:(:(

Машкото срце...вистинска енигма.
Да беше до нежноста, како што е спомнато на почетокот на темава, многумина досега ќе беа заљубени во мене.:D

-neznost
-vnimanie I toa ogromnoooo
-humor ako treba I na svoja smetka
-ubavi zborovi da ja kacis na nebo
-iskrenost
-vernost
Toa mi teknue za sea zagarantirano hahha

@tretaproba

Во глобала на една страна се физичката привлечност и општо посакувани карактеристики како смисла за хумор, вкус за музика, искреност, верност итн итн.

И од друга страна сплет на околкности т.е да знаеш да го притиснеш вистинското копче или вистинската комбинација на копчиња во правилно време на правилно место.

Првиот дел до некаде е фиксен па не е препорачливо да се претставуваш како нешто што не си.
Вториот дел може да се научи, но е премногу непредвидлив и не е баш лесно да откриеш кои ситници ги активираат копчињата, па дури и да знаеш каде да гледаш, а да не зборуваме за тоа што е доста долг процес и ретко кој има таква истрајност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom