Машко срце

• Креатор на темата Креатор на темата tretaproba
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 февруари 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Zdravo!

Me interesira najprvin masko mislenje, a ne e na odmet i zensko dokolku imate iskustvo!
Znaci sto moze kaj edna devojka maskoto da go natera da se vljubi vo nea. Mislam za slucaj koga so nekoja devojka podolgo se poznavate, ili ste drugari ili pak eve ste vo poceten stadium od vasata vrska.
Ne zboram za dopagjanje, tuku za ljubov...:wub:

3 работи:

1. Нежност
2. Нежност
3. Нежност!!!!!!!!!!!

Е сеа, држи го на јадица... едно 3-4 недели
топло ладно прај му (за жал ова може само многу талентирани и исусни да го прават, другите немаат способност)... И заљубен е у тебе ко никој у никоја!!!

Или па освојувај го полека полека и спонтано, ама па ова па е страааааааааашно тешко и мора да си многу паметна и прекрасна а он мноооооооооогу луд и откачен!!! (автобиографска реченица ова последнава)

ок пред да си отидам ке го дадам моето мислење

љубов Дали тоа нешто постои или се се сведува на навика

За човек да се вљуби во некој треба да се навикне на него едноставно да бидат скоро исто мисленици Но сепак да има спротивности Доколку нема инатење во една врска врската не би успеала никогаш се ке биде монотоно и ке дојде момент кога едноставно ке ти здосади партнерот

Едноставно Кога ке се вљубиш Шит хапенс остануваш без контрола првите неколку дена после се соземаш инаку ништо неможе да те натера да се вљубиш тоа си доага Длабоко Од душата

Dolphin напиша:
3 работи:

1. Нежност
2. Нежност
3. Нежност!!!!!!!!!!!

топло ладно прај му (за жал ова може само многу талентирани и исусни да го прават, другите немаат способност)... И заљубен е у тебе ко никој у никоја!!!

Или па освојувај го полека полека и спонтано, ама па ова па е страааааааааашно тешко и мора да си многу паметна и прекрасна а он мноооооооооогу луд и откачен!!! (автобиографска реченица ова последнава)

Апсолутно се сложувам со тебе Делфинчо...и уште би додал дека понекогаш се случува човек да увиди дека е заљубен во некоја дури одкако ќе ја изгуби дотичната личност(од лично искуство го велам ова) :)

Samo toplo ladno (ali bez rpetervanje) i istotak bez forsisarenje na rabotite ... kako kucenceke dojde :) a ostatokot ne sakam da go povtoruvam dolphin

tretaproba напиша:
Zdravo!

Me interesira najprvin masko mislenje, a ne e na odmet i zensko dokolku imate iskustvo!
Znaci sto moze kaj edna devojka maskoto da go natera da se vljubi vo nea. Mislam za slucaj koga so nekoja devojka podolgo se poznavate, ili ste drugari ili pak eve ste vo poceten stadium od vasata vrska.
Ne zboram za dopagjanje, tuku za ljubov...:wub:

1.Treba nogo ama epten noogoooooooo da mi se arese.
2.Treba da bide nenormalno interesna i zabavna licnost
3.Treba da bideme slicni barem vo najmalku 3-4 raboti
4.Treba koga sum so nea da si pominuvam preterano dobro.:je:
5.Treba da mislam na nea koga zaspivam,koga stanuvam...

Mislam deka ti objasniv malku od malku...:pos:

Треба да има ѕвезда, нешто што зрачи од неа.
Треба да знае што сака.
Треба да е нежна и мила.
Треба да ме сака.

spooky напиша:
Треба да има ѕвезда, нешто што зрачи од неа.
Треба да знае што сака.
Треба да е нежна и мила.
Треба да ме сака.
И јас ќе додам:
-Да е доволно интелегентна за да ме разбере
-Да не глуми лудило
-Да не ми прави „топло-ладно“ зашто така од мене ќе има само „ладно“:star:

Dolphin напиша:
3 работи:

1. Нежност
2. Нежност
3. Нежност!!!!!!!!!!!

И јас морам да се сложам со Делфин ...
Сите работи што ги наброја се точни и успешни. Единствениот детал кој не може да ти го кажеме мора сама да го стори/ш, т.е. да процени/ш на кој пристап од овие би загризал типот :kafe:

..прашањево ти е многу релативно,љубовта е индивидуална работа,и секое машко се заљубува на различен начин и во различен тип на девојка,сепак на Делфинчо му држи рецептот,и да не му се свиѓаш многу,таа игра топло ладно ги палка момците:)

Не знам зошто, ама читајќи ја темава ми текна на песната Еден бакнеж и магија се стори, или роди беше. Не е битно.
Она што е битно е дека е потребна магија, за да се добие бајка. :)

StormAngel напиша:
Не знам зошто, ама читајќи ја темава ми текна на песната Еден бакнеж и магија се стори, или роди беше. Не е битно.
Она што е битно е дека е потребна магија, за да се добие бајка. :)
Баш така! Магија, хемија и физика без математика (у средно стално имав кец по математика):kez:
BTW, не ми е залудно потписот под никот таков каков што е.:icon_lol:

Според тој терк, ако првиот потег е магијата, тогаш љубовта е хемија а се друго попратно е физика. И сосема точно е ако додадеш математика на ова, на крај добиваш голема НУЛА.:)

tretaproba напиша:
Zdravo!

Znaci sto moze kaj edna devojka maskoto da go natera da se vljubi vo nea. ...:wub:

- Da e visoka izmegju 175 i 180;
- Da ima pravi i dolgi noze so tenog gluzd;
- Da ima plava dolga i blago vitkana kosa;
- Da ima preubavo-angelsko lice;
- Da ima malo trtlesto dupe;
- Da ima tenko strukce;
- Da ima najmnogu 58 kg
- Da ima obim na gradi 90-100;
- Da saka na nosi halteri i visoki potpetici;
- Mnogu da saka sex i toa bez predrasudi;
- Da me saka do smrt, da mi e verna i da e pametna;
- Koga drugite ja zverat da ne gi zabelezuva i da ne me pravi
ljubomoren;
- Da znae da zakjuti koga treba i sekogas da me pocituva;

ako ima nekoja so ovie "performasi" bas bi sakal da mi pise na forumov !!!!:wub: :wub: :wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom