Маракана

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може ли некој да ме потсети кој бенд настапува вечерва во Маракана? Однапред благодарам.

Ќе може ли некој да ме потсети кој бенд настапува вечерва во Маракана? Однапред благодарам.
Беа South Park ама они се вечер во Кастро така да незнам кој ќе биде вечер :toe:

НБСГ (нов бенд стари говеда) или тотално нов бенд се тие Бета Хаус?
Не дека ќе одам вечерва, ама љубопитен сум :) за некој друг петок дал ќе вреди да се помине :)

Па кје да е НБСГ , бендот е нов свирачите стари говеда :D

Маракана полека но сигурно се претвора во култно места како од некој средно буџетен амерички филм.
Неверојатна комбинација на луѓе, местоположба, и бизнис филозофија.
Знае да биде толку тесно да ако некој прдне сите
е го осетат, а знае да биде и толку празно шо идеш у веце чисто за да не ти биде незгодно од шанкерите.
Колку што го мразам толку го сакам местово...можеби на некој 40 години со харли ќе доаѓам таму у кожњак со нитни ќелава коса и дугачко репче ќе пијам пиво и ќе манијачам 17-годипни со свежо порансати цицки :pos:

Маракано, не сакам со тебе, ама не можам без тебе:kez:

Што имат вечер ?

Вечер е најдоброто!
Why Not (така се викаа нели???), тоест симпатичниот буцко даме енд френдс, пожесток репертоар и невидена гужва. Од сељаци до металци може да се начекаат вечерва тоест од мрсни металки до влажни турбофољанки.

South park се на саем вечер. :helou:

Capital Punishment и компанија се во Кастро.
Синко гледај датум,за вчера беше тоа :helou:...инаку да брн се согласувам во целост,ќе манијачиме за 20 години ама ја репче не пуштам :baeh:

Добра е маракана али треба да се среди кој све се пушта внатре и колку луѓе собира тоа местенце оти најчесто е гунгула ...Идам скоро секој викенд таму.Маракана ми е на второ место у листата на топ клуб у Скопјево:salut:

Значи по меморија програмата одеше мислам вака

Понеделник-Саут Парк
Вторник-ВИП
Среда-Бендовер
Четрврток-Бени Шачири
Петок-Саут Парк
Сабота-Вај нот
Недела-Фанки Панкс

Ако уше еднаш го слушнам истиот репертоар/видам истите фаци/енетриер мислам дека ќе повратам.

Треба нешо да се смени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom