Маракана

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
da ne znae nekoj slucajno sto organizira Marakana za Nova Godina??Kolku kosta,koj sviri...malce mi e itno..
fala odnapred

Во маракана обично идам во сабота, бидејќи тогаш свират Даме енд фреднс, ептен ме бендисува нивниот избор на песни ;)

Ponedelnik na South Park, nedela na Fanky Panks i nekad Sreda na Eye Cue (IQ )

Odamna ne sum pominala taka ubavo kako vo cetvrtokot vo Marakana,definitvno sekoj cetvrtok bi odela..i ke odam..:D..a za drugite denovi,pa ne mi se svigaat bendovite..se razbira Beni e Beni,on znae sto pravi i toa go pravi super..

MARAKANA sekoj cetvrtok-NON STOP

Gitaristot im e LUDAK!!!

Mislam deka se vikase Boban!!

и јас сум во маракана секој четврток. бени стално знае како да направи добра свирка, стварно е супер. пред четврток, нема луѓе, а и свирките не ми се свиѓаат, а во петок и сабота е хаос, премногу дечиња има, гужва невидена.

Да не планира некој за вечер да се кочи во Маракана ?:)

конечно саботааааааа. Идам скоро секоја сабота.
Кој иде онака редовно у сабота да се збереме повеке народ.

Што има вечер у маракана ???

Мислам да се настегам и да шибам негде !!!!!!:vozbud:

Вечер е оној дебелиот Дени (никако да му го запамтам бендот) што ја пее Paranoid и Fuck Her Gently

оу Дени те чува веројатно..абе ако сум пијан не ми значи мн мн музиката.
Ама гужва невидена ке биде а ?

и јас сум во маракана секој четврток. бени стално знае како да направи добра свирка, стварно е супер. пред четврток, нема луѓе, а и свирките не ми се свиѓаат, а во петок и сабота е хаос, премногу дечиња има, гужва невидена.
Meне минатиов четврток ме однесоа во Маракана, и искрено не верував дека толку факинг добро ќе си поминам!:)

Дефинитивно ме гледате таму секој четврток отсега па натаму.:cool:

Meне минатиов четврток ме однесоа во Маракана, и искрено не верував дека толку факинг добро ќе си поминам!:)

Иди боље у Миднајт, на салса.....има премногу гузва. Ако не ти смета гужвата топ ке си поминеш.....Ја сум редовен у цет у Мидн.

:je: Конечно, Скул ја имаме во Маракана тајфа :je:

оу Дени те чува веројатно..абе ако сум пијан не ми значи мн мн музиката.
Ама гужва невидена ке биде а ?

и тоа како ке биде гужва. убиство е.+ ако се закачат некој
елитни господа со мантили и златни ланци на врат и да пушат пури
ке биде килееееееееер.
Ептен говедарски народ сме ЕПТЕН:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom