Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ааа не си фер, ова е прекомплицирано за Еу, кај со вакви прашања... никогаш нема да влезете:nenene:А можеби однадвор ми е здрав забот, а во каналот се расипал нервот. И шо праиме, како се рачуна тоа?
А да прашам дали има и ограничена бројка во ЕУ за лицата со замастен џигер, или со камења во бубрезите?:uvo:
во просек 99 од 100 души во Македонија, си прцкаат под јорган насабајле...гарант и тоа ќе не кочи)
Би било убаво владава да ги изнесе сите бенџмарци јавно,за да во иднина не се појавуваат вакви манипулации.Јас не знам зошто бенџмарците се “топ сикрет“ за народот,или доколку ги знаеме засекогаш ќе се откажеме од желбите за пристап во ЕУ,за каде сега подготвеноста е доста голема.![]()
И јас се согласувам , само се прашувам дали сите ги знаат , или како ке му се дигне на тоа финското невакцинисано говедо од Оли Рен насабајле.Би било убаво владава да ги изнесе сите бенџмарци јавно,за да во иднина не се појавуваат вакви манипулации.Јас не знам зошто бенџмарците се “топ сикрет“ за народот,или доколку ги знаеме засекогаш ќе се откажеме од желбите за пристап во ЕУ,за каде сега подготвеноста е доста голема.![]()
АБЦ па нели на вести кажаа,или негираат од владата што е работата
И јас се согласувам , само се прашувам дали сите ги знаат , или како ке му се дигне на тоа финското невакцинисано говедо од Оли Рен насабајле.
Не е Бујар Османи, туку Бранко Милошоски од министерство за здравство тоа го изјавил, како еден проблем :Забниот кариес е пречка за членство на Македонија во ЕУ.Aј цитирај каде виде дка Бујар Османи вели такаАј плиз кажи каде го прочита тоа дека Бујар рекол така
![]()
И јас се согласувам , само се прашувам дали сите ги знаат , или како ке му се дигне на тоа финското невакцинисано говедо од Оли Рен насабајле.