Манчестер Јунајтед - Челзи | 26.08.2013; 21:00h | Олд Трафорд

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Со каков исход ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А чудно ја сам за Јунајтед а пост ми е лајкан од Челзијаши
ваљда и они су ракијаши, џоа мене
Битно да глеамо добар фудбал и мноо голови(читај пет плус)
а ск кој ке тепа ке видимо, да смо жии и здраи.. док смо жии
Зошто си реален. Лани после натпреварот имаше постови од типот "ТООО ЈУНАЈТЕД СО СУДИИ ТЕПАВМЕ АЛАЛ НИ ВЕРА СТО ГОДИНИ АИР ДА НЕ ВИДИТЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ СУДИИТЕ ДА ВЕ ЕБАТ НАЈЈАКИ ШАМПИОНИ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕ"
И така :) Ваљда лајковите ти се што се сложуваат некои со тоа што си пишал :)

Ја не глеам фудбал за прооцирање, увек за уживање
и другарско прооцирање
јако е кд игра Јунајтед, увек
а и вс тфој Челзи
Надамо се у понеделник судија ке биде Каспер
невидљиф
4-3 ке ве тепамо : (букфа П на латиницу)

Па можеше да се стави да играат во недела од 21:00 часот.
абе заради сигурносни причини нема ПЛ касно за викенди, 20 години веќе, само Monday Night Football

Во понеделник поради Bank holiday public транспортот нема да биде во употреба по завршувањето на мечот (поради доцниот термин) па затоа навивачите на Челзи ќе се враќаат дома со превоз организиран од Челзи.

Зошто ФА не се решија за Недела 17:00 појма немам..

Во понеделник поради Bank holiday public транспортот нема да биде во употреба по завршувањето на мечот (поради доцниот термин) па затоа навивачите на Челзи ќе се враќаат дома со превоз организиран од Челзи.

Зошто ФА не се решија за Недела 17:00 појма немам..
не е до ФА, до Скај Спортс е, тие ги пренесуваат термините за да има тв пренос и следствено на тоа се дава пари на тие две екипи :-)
ама сабота и недела во Англија термин покасно од 18:30 тешко, исто како што Манчестер Ливерпул дербито секогаш е од цирка 13:40 терминот.

не е до ФА, до Скај Спортс е, тие ги пренесуваат термините за да има тв пренос и следствено на тоа се дава пари на тие две екипи :)
ама сабота и недела во Англија термин покасно од 18:30 тешко, исто како што Манчестер Ливерпул дербито секогаш е од цирка 13:40 терминот.

Meне ми е најдобар термин тоа за дерби утакмица во Англија. Или недела 14:30.

Кој ќе биде судија? Нашиов или некој од вашите?

Уствари што се замарам ја, кој смее да свири некој против специјалниот.:icon_mrgr:

^Рачунајте дека дебилов погоре ке ја посере утакмицата. Без разлика кој ќе победе, он ќе биде главната фаца.
Нема утакмица каде не прави миниум 3-4 грешки, а бидејки на дербиво ќе одлучуваат ситници.. проценете сами... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom