Манчестер Јунајтед - Челзи | 26.08.2013; 21:00h | Олд Трафорд

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Со каков исход ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи е во позитива во одмер против ManU во премиерлигашката ера.

Доста чудно, мене не ми е јасно како можеле да се носат пред 2003 година...

Саглам напаѓач не е некој што пред неколку месеци постигна хет трик баш против Јунајтед?

Напаѓач што е моментално златна копачка на последните 2 големи репрезентативни натпреварувања, играч што постигна хет-трик на последниот натпревар со Јунајтед, играч што на последниот натпревар на гости против Јунајтед постигна гол за да ги елиминира од ФА куп.

без саглам напаѓач нема што да бараат Челзи :)

dmy7.gif

Замислете филмска ситуација.

90та минута. Резултат 0-0. Челзи напаѓа.
Топката завршува во рацете на Де Геа. Последната шанса за гол заврши, Де Геа ја подава топката кон Руни кој што се вратил за да го одбрани корнерот.

"Крај на мечот, нула спрема нула само се чека судијата да свирне крај.... но што е ова ?! Руни со шут кон својот гол ?!?!?! Автогол ?!?!?!?! Руни почнува да слави ?! Ја соблекува својата маичка.. има некаков текст ? Дали Руни штотуку се придружи на Челзи? "

998073_575499295842381_1760476521_n.jpg

Jan Polat замисли ја ситуацијава коментирана од JR :icon_lol:

disclaimer: Не ја подржувам оваа одлука ама ми текна случајно на една ваква идеа :D

disclaimer 2: Ниеден навивач на Јунајтед не е повреден при пишувањето на сценариото

Ти дечко во Боливуд да не работиш?:cautious:

Работев ама Субрата ме викна да му помогнам тука при отварањето на Оливуд- македонската верзија на Боливуд

Замислете филмска ситуација.

90та минута. Резултат 0-0. Челзи напаѓа.
Топката завршува во рацете на Де Геа. Последната шанса за гол заврши, Де Геа ја подава топката кон Руни кој што се вратил за да го одбрани корнерот.

"Крај на мечот, нула спрема нула само се чека судијата да свирне крај.... но што е ова ?! Руни со шут кон својот гол ?!?!?! Автогол ?!?!?!?! Руни почнува да слави ?! Ја соблекува својата маичка.. има некаков текст ? Дали Руни штотуку се придружи на Челзи? "

998073_575499295842381_1760476521_n.jpg

Jan Polat замисли ја ситуацијава коментирана од JR :icon_lol:

disclaimer: Не ја подржувам оваа одлука ама ми текна случајно на една ваква идеа :D

disclaimer 2: Ниеден навивач на Јунајтед не е повреден при пишувањето на сценариото

заборави да напоменеш дека после натпреварот сите се упатија кон соблекувалната а само руни кој своето вечно почивалиште...

Funeral%20%281%29.jpg

и така сите си живееа среќно и весело до крајот на својот живот !!!

Јас всушност посакувам утре Руни да постигне гол против Челзи, чисто да видам како дечињава ќе се предомислат и како повторно ќе биде најдобар и нивен спасител.

Порано кога игравме против Јунајтед, ме плашеа нивните играчи, Фергусон, атмосферата на Олд Трафорд, последниве 3 години, единствено ме плаши главниот арбитар и како тој ќе го отсуди мечот.
За утре, веќе денес, посакувам само да има коректно судење, ништо друго.

Објективна прогноза, 2-2 или 3-3.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom