Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа лев бек Вермален, стопери Мерте и Кош, десно Сања :) За Сантос, гледате што (на)прави. Се надевам Венгер ќе изреагира нешто за постапката со дресот, на Фергусон да му беше ќе имаше јак hairdryer. Зошто лани од тоа што го гледав Арсенал, видов дека мерак му е на Вермален да оди напред, мислам дека и за Белгија игра бек а Вертонген е стопер, така мислам беше. Вермален лани даде неколку гола од што беше присутен напред ама и направи неколку грешки позади :)

Па не баш...Лани имаше неколку утакмици како лев бек во Арсенал, оној период каде што немавме здрав лев бек, и беше катастрофа. Во одбрана може ќе закрпи работа, ама во напад не нула, туку во минус е...Играта на Арсенал без вистински лев бек кој ќе напаѓа е многу лоша. Дури и вака со Сантош кој обожава да оди во напад зошто е Бразилец, но е лимитиран со кондиција, е лошо за Арсенал, а и за Подолски, а не пак со Вермален кој поим си нема за напад по страна. Само Гибс е решението, а тој е повреден. Сигурно не знаеш, ама average position на Гибс му е највисоко во нападот, дури понапред и од Жиру и Казорла. Тоа е тоа што многу му помага на Подолски, а и на нападот на Арсенал. Не се осеќа тоа сред утакмица затоа што Подолски е одличен и во дефанзива и знаат да се покриваат. А вака со Сантош кој по просек се наоѓа на половината на теренот, сме изгубени. Со Вермален како лев бек не сакам ни да замислам.

Плус, последниве неколку натпревари Вермален игра стопер за Белгија, а Вертонген лев бек. Вермален има и изјавено дека не сака да игра како лев бек.

Како треба ние да победим за еднаш да речете дека била чиста победа?

И компјутерска технологија да воведат пак ќе најдат баг :)

Пак ќе кажам еве видете го првиот старт на Вилшер кога го однесе Клеверли, ете вечер ќе има МОТД, ако тоа беше за жолт, жолт е и на Перси стартот. Иста ситуација, противничка половина. Одличен критериум имаше Дин утакмицава. Па ни Андерсон ни Аршавин не ги поштеди и ги пожолте тукушто влезени.

Иначе зошто е уште Андерсон во М.Јунајтед. Фергусон обично не е толку толерантен кон играчи како него. Го немам нешто гледано ама секогаш ме потсеќа на наш Денилсон и одма си правам слика каков играч е.;)

И компјутерска технологија да воведат пак ќе најдат баг :)

Пак ќе кажам еве видете го првиот старт на Вилшер кога го однесе Клеверли, ете вечер ќе има МОТД, ако тоа беше за жолт, жолт е и на Перси стартот. Иста ситуација, противничка половина. Одличен критериум имаше Дин утакмицава. Па ни Андерсон ни Аршавин не ги поштеди и ги пожолте тукушто влезени.
Море знам како,лупни им едно 5,6 гола,па нека цмиздрат до утре.

Не велам наместена или нешто слично,но повторно неколку судиски одлуки на ваша страна,кои иако игравме бедно да беа на место ќе беше друга приказна...Па нели бедно игравме,а гол дадовме...
Гол, дадовте? Оф леле.
На моменти целата одбрана застануваше, имавте поклонети толки и пак гол не можевте да дадете.
Добро. Последната акција веќе цела одбрана се тргна, па среќа некако дадовте. :facepalm:
Бидете среќни што нашиве не сакаја да ве понижат. Само реален човек ќе го увиди тоа, а не тука да ми се фаќаш за судиски грешки во наша страна. Иначе лом ќе не сторевте.

HATTERS GONNA HATE!

Џабе го кривите судијата кога не знаат да играат фудбал вашиве.

Иначе зошто е уште Андерсон во М.Јунајтед. Фергусон обично не е толку толерантен кон играчи како него. Го немам нешто гледано ама секогаш ме потсеќа на наш Денилсон и одма си правам слика каков играч е.;)

Многу грешиш. Андерсон е зверка од играч. Со него има 2 проблеми: повредите и тоа што сите очекуваа тој стварно да биде новиот Роналдињо. Таков талент нема, ама е одличен играч. Кога ќе сврзе неколку натпревари по ред, фантастичен е. Лани на почетокот кога играа заедно со Клеверли, цела екипа играше фантастично, највеќе заради нив двајца. Јунајтед беше убедливо прв и Арсенал прими 8 на ОТ. Нека ти текне само каква асистенција направи за Велбек за 1:0. :) Денилсон такво нешто ни на ПЕС не би го направил.

Мене Андерсон ми е еден од поомилените играчи, секогаш дава се од себе. Може многу да направи за тимов, само да биде жив и здрав.

Ви текнува на Ебуе? :) Мотиватор е Андерсон, сите велат дека ја прави атмосферата во тимот.

Сериозно сега, имаше некои проблеми Андерсон во минатото, ама досеа од тоа што го изиграл супер е изиграно, само што не го игра толку многу зошто рече дека не сака да ја прекинува добрата форма на Керик, Клеверли.. па и од другата страна го имаш Флечер кој треба да игра утакмици и така..

Уште ова, Андерсон повеќе би рекол дека е како Диаби. Двајца одлични играчи, ама немаат среќа со повредите. :)

Честито победа ѓаволи, сепак не беше толку силен Јунајтед колку што беше слаб Арсенал.

Уште не ми е јасно после онаков критериум на Дин не му даде црвен на РвП и Креверли, кога веќе појде да казнува се!

Андерсон ти е изузетно агилен фудбалер, во Порто беше мотор на екипата тоа требаше и во Јунајтед да се пренесе и добро почна само повредите го искинаа:oops:

Честито победа ѓаволи, сепак не беше толку силен Јунајтед колку што беше слаб Арсенал.

Уште не ми е јасно после онаков критериум на Дин не му даде црвен на РвП и Креверли, кога веќе појде да казнува се!

Добро бе со сила се прајте дека не гледате и дека не читате назад во темава?
Вилшер старт фаул жолт следен фаул ништо, трет фаул црвен...
Клеверли - прв фаул жолт втор ништо и си излезе после..
РВП напрај еден остар фаул и си заработи жолт..
Само да се плачело.. Подобро бидете среќни што заврши 2-1.. Очајни бевте.. па уште и судијата ви е крив сега!

Човече аманте бе ја гледавте ли вие утакмицава или само скениравте одлуки во корист на Јунајтед? Заборавивте како Вилшер му даде бодичек на Валенсија со веќе жут картон и одмавна Дин со рацете кога дојде Евра да се буни за интервенција или стримот ви се исклучи тогаш? Тогаш не ви падна лошо ама ич , ич лошо, Дин срце беше?

Добро стварно, што не се скриете под некој чаршав таквите шо мрсат за стартови? Па нели гледате ова беше тренинг за Јунајтед, не се изморија за да го плеснат мизерниот Арсенал. Дури мене вака ми е глупо да коментирам, не знам вие како се осеќате. Прв шут во рамки на голот у 92ра, они расправаат за жолт картон. Абе наместо да излезе Вилшер, да го пуштеа Аршавин и Џенкинсон и Венгер и 14 да бевте појма немавте. Правење будали на здрав памет...ќути си свиркај си требаше 7:1 да ве потопат како лани па да признаевте? Неколку години веќе Јунајтед има класа подобар состав од Арсенал, кога еден Нани влегува од клупа, а глеам просеци ко Ремзи, Артета, Подолски, Волкот, Сантос у прва постава на Арсенал нема шо да правиме муабет. Крило ко Нани потсетете се кога последен пат сте имале...поздрав.

П.С. Работата, да зеам јас да се бунам зашто Вилшер бараше игра со рака кога ја смири Перси, па тоа чист гол беше. И да свиреа во корист на Арсенал...смешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom