Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите што го имаат Де Геа на фантази во моментов пцујат све живо и диво :ROFLMAO: (јас го сменив за Јаскелаинен :D )

И пак примаат гол ManUre. :X3:

Ај едно големо фала до казорла:D,и ајде затворајте темава,и така нема што да се каже не тема,дерби.

Вака кога ќе го видиш резултатот мислиш Јунајтед се намачил да дојде до тешка победа :pos:

И пак примаат гол ManUre. :X3:
Го дозволи одбраната на Јунајтед тој гол. Имаа милион шанси да ја исчистат топката. За Ставрогин да фати спортска беше тоа. :D
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 15:39 ---
Вака кога ќе го видиш резултатот мислиш Јунајтед се намачил да дојде до тешка победа :pos:
Тоа и беше поентата на шетањето на Казорла во шеснаесетник. :D

Единственото позитивно нешто се фановите на Арсенал.
И се надевам дека е точно дека класата е перманентна, затоа што формата ни е тотално срање.

Која класа брат? Освен Вермален... и Казорла, Вилшер и Шчезни кои се потенцијални такви играчи за набрзо... која класа ќе е перманентна?

Не ми кажувај само Жиру и Подолски... :D Ван Перси е играчина сакале вие речете бил Јуда или не, лани го носеше цел тим на грб, сега веќе станува лидер и во Јунајтед...

Со таква политика ко што тера Арсенал у последниве 2 години нема успеси... треба 180% од можностите да даваат играчите па да се деси чудо. Од оној Арсенал од пред неколку години останата е само монтката на Венгер. :)

На спортска Казорла ме израдува на фантази ме уништи.

барем си ја фатив гг3+ ако не друго :tapp:
каков само старт имавме,супер игра,шо ни стана бе у пм ...
килави денес беа играчите освен казорла којшто се трудеше од почеток до крај и Маноне којшто фати некоја топка останатите ...(n)
Честито победа ,заслужена .

ц ц ц.
Колку само се игра за кладилници :facepalm:

И ова некогаш беше дерби ..... Малага - Рајо поквалитетен натпревар ќе биде ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom