Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунајтед се повлече после црвениот. Не сака да ги понижува, потребен тим им е Арсенал, особено сега кога е очигледно дека немаат никакви амбиции за титула. Против лондонските тимови и против Сити секогаш ќе играат мотивирано. :)

Ми отиде три плусот во неповрат...

:(

Во 3 дерби меча за Јун. сезонава-2 пенала за Јунајтед 4 црвени картони за противниците на Јунајтед.
Најс.

Единственото позитивно нешто се фановите на Арсенал.
И се надевам дека е точно дека класата е перманентна, затоа што формата ни е тотално срање.

Све појќе и појќе сум убеден дека Арсеналов им е "feeder club" на Јунајтед :pos:

Точно, ова БЕШЕ дерби, сега веќе е далеку од тоа, оти Арсенал се повеќе се оддалечува од Јунајтед, надолу.

Ниту сум изнервиран ниту изненаден од поразот. Психички бев спремен и го очекував. И одамна не се надевам на повеќе од бод на Олд Трафорд. Многу повеќе ме неривираат резултати како со Норич.

Ова утакмица покажува колку погрешни работи има во Арсенал. Кога бившиот капитен, кој „не бил продаден за пари“(како не) ќе ти даде гол, кога некогашниот најопасен тим во нападот сега едвај голови дава, кога ќе видам како Јунајтед ги користат крилата и контрите, а како играчите на Арсенал не можат да шутнат на гол. Кога Арсенал упатува центаршут, противничките играчи ич нем зошто да се секираат.

Едино добро е што се гледа дека гостинските навивачи на Арсенал се сеуште едни од најдобрите, и лани на 8-2 и сега на 2-0 ги надвикаа оние од Јунајтед. Само дали овие играчи заслужуваат таква подршка?

Колку гола има Подолски на последните 6-7 утакмици?:icon_lol:

Даде 2-3 гола на почетокот и одма го прогласија за Бог. Па уште исмеваа со коментари: Podolski will be flop they said:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom