Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Победа!!!
Иначе Алмунија се шибна сам во нозете на Руни,чист пенал,мое мислење..
t's difficult to judge every time someone goes down. Today I've seen a player make 20 fouls and there was no yellow card. Nobody sees it."
Asked to elaborate on the identity of the player, Wenger added: "If you've seen the game you don't need me (to tell you). How this player got away without a yellow card is quite amazing.
Сабота е, тотално те разбирам, и јас некогаш сум пишувал пијан на форумот.Многу среќна победа за Манчестер, среќлии .... многу :nenene: Ни еден гол не постигнаа и победија...
Тип
Манчестер Арсенал (0-1)-2-1
Чекам јаАааа добар...ќе ја опнам 2 во 1, ако фатам, имаш процент![]()
Сабота е, тотално те разбирам, и јас некогаш сум пишувал пијан на форумот.
А да ти предложам да пишеш порака на Сител ако можат да ти пуштат снимка од натпреварот во некој слободен термин. Ако можат да ја избегнат саботата.
А да, поарно да дадеш 1 и да победиш, отколку да дадеш два и да изгубиш![]()
Тој човек кој според Венгер направил 20 фаули е Дарен Флечер.Кога го заковаа на Аршавин во земја не досуди пенал,а за глумењето на Руни досуди,јасно беше на чија страна е наклонет Дин.
Плус изјавата на Венгер:
“I enjoyed it,” he told MUTV. “I enjoyed the game and the challenge of playing against Arsenal. I thought I did my usual for the team, I got about people and tried to raise the tempo, especially in the second half. I made some tackles and tried to get us playing a little bit.
"I don’t think it was any different to what I do in any other game, it’s just that sometimes in the big games it gets noted a little bit more