Манчестер Јунајтед - Арсенал, 29.08.2009, 18:15

• Креатор на темата Креатор на темата манутд
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали памти некој na 23 Март 2008 година што му се случи на еден тим кој пред да дое на Олд Трафорд имаше врзано 7-8 победи по ред и клучните играчи им беа во страшна форма? Еве малце за потсетување...

Никогаш не го отпишувај Манчестер. Сите вие би требало да знаете од искуство.

Го нема роналдо сеа да ви ги прави сите акции,и тевез да ве спасува во 90 мин....не се секирај.....
Ти не се секирај тука е валенсија Овен одиме на победа напред манчестер јунајтед

Гласав за нерешено, ама исто така нешто многу ме влече и на победа на Арсенал. Изиграа фантастично првиве 2 кола мислам дека така ќе продолжат и во дербиво.

Без сомнение, арсенал ќе се бори до смрт на Олд Трафорд, само што не верувам дека Нашите ќе попуштат, и се надевам дека на крајот ќе слават па макар и со 1-0...
Ова ќе биде дерби во права смисла на зборот...се надевам ќе уживаат 2те страни..
Long Live United

Да не речам Арсенал се во малце подобро форма,но сабота не им игра моторот на тимот,Фабрегас.
Јунајтед се вратија одлично после поразот од Барнли,совладувајќи го Виган со 5-0.Ќе има одличен фудбал на Олд Трафорд в сабота,како што доликува на едно вакво дерби.Мој тип:Јунајтед ќе победи со 1 гол разлика,ќе биде ептен тесен натпревар.:smir:

0-1 за ГОЛЕМИОТ АРСЕНАЛ : )

Да не речам Арсенал се во малце подобро форма,но сабота не им игра моторот на тимот,Фабрегас.
Јунајтед се вратија одлично после поразот од Барнли,совладувајќи го Виган со 5-0.Ќе има одличен фудбал на Олд Трафорд в сабота,како што доликува на едно вакво дерби.Мој тип:Јунајтед ќе победи со 1 гол разлика,ќе биде ептен тесен натпревар.:smir:

Шансите се 50:50 за настап на Фабрегас .
Еве ти официјална потврда . http://www.arsenal.com/news/news-archive/-50-50-fabregas-faces-fitness-test .

Верувам дека ќе настапи :)

Еве едно видео од мене што го спремив малку набрзина од она што го имам в компјутер.Се задржав на головите од минатата сезона. Уживајте :vozbud: и очекувам коментари:

Иналу тип за утре....се разбира 1 и тоа 1:0 или 2:0:vozbud:

Очекувам минимална победа на Манчестер, но сигурен сум дека овај натпревар ке подсеќа на дербињата пред 5-6 години.

Очекувам минимална победа на Манчестер, но сигурен сум дека овај натпревар ке подсеќа на дербињата пред 5-6 години.

Не да ме потдсеќа туку исти е...Како и да е очекувам добар фудбал...

Дали памти некој na 23 Март 2008 година што му се случи на еден тим кој пред да дое на Олд Трафорд имаше врзано 7-8 победи по ред и клучните играчи им беа во страшна форма? Еве малце за потсетување...

Никогаш не го отпишувај Манчестер. Сите вие би требало да знаете од искуство.
Тогаш сите го отпишуваа Арсенал оти не играа Персие и Адебајор но ја му реков на сите ако не играат тиа че а реше некој од средината , и тоа беше насри, така да утре очекувам тежок меч и се надевам победа на арсенал со гол на РвП:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom