Манчестер Јунајтед - Арсенал, 29.08.2009, 18:15

• Креатор на темата Креатор на темата манутд
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
а кој стигна прв до топката?? и шо потреба имаше алмуниа да излегува и да праи старт коа се виде дека топката ќе му избега на Руни???

Одличен натпревар и секако победа на Јунајтед.:)

А инаку што коментирате за пеналот, мое мислење е дека Руни немаше шанси да ја стигни топката ама Алмуниа сам си е крив, тој му се пикна.

Победа!!! :vozbud:

Иначе Алмунија се шибна сам во нозете на Руни,чист пенал,мое мислење..

Очигледно немаше пенал е сега секој навивач на Манчестер нема да признае дека немало пенал.Мислам дека треба да воведат прегледување на снимките за пенали,црвени,офсајди и сл. работи неможе вака секој натпревар има очигледни судиски грешки.

Не ја гледав но со кој и да правев муабет, неутрален, Јунајтед фан или Арсеналовец, сите кажаа дека Јунајтед победил крајно незаслужено, а дека победата требало да му припадне на Арсенал.

Честито победа:vozbud: Сепак мислам дека немаше пенал топката веќе беше излезена надвор кога падна Руни, а вториот беше...:haha::xD:За Арсенал, мислам дека изиграа добар натпревар, а голот на Аршавин беше многу јак :)

Многу среќна победа за Манчестер, среќлии .... многу :nenene: Ни еден гол не постигнаа и победија...

Кога го заковаа на Аршавин во земја не досуди пенал,а за глумењето на Руни досуди,јасно беше на чија страна е наклонет Дин.
Плус изјавата на Венгер:
t's difficult to judge every time someone goes down. Today I've seen a player make 20 fouls and there was no yellow card. Nobody sees it."
Asked to elaborate on the identity of the player, Wenger added: "If you've seen the game you don't need me (to tell you). How this player got away without a yellow card is quite amazing.

Многу среќна победа за Манчестер, среќлии .... многу :nenene: Ни еден гол не постигнаа и победија...
Сабота е, тотално те разбирам, и јас некогаш сум пишувал пијан на форумот.

А да ти предложам да пишеш порака на Сител ако можат да ти пуштат снимка од натпреварот во некој слободен термин. Ако можат да ја избегнат саботата.

А да, поарно да дадеш 1 и да победиш, отколку да дадеш два и да изгубиш :pos:

Сабота е, тотално те разбирам, и јас некогаш сум пишувал пијан на форумот.

А да ти предложам да пишеш порака на Сител ако можат да ти пуштат снимка од натпреварот во некој слободен термин. Ако можат да ја избегнат саботата.

А да, поарно да дадеш 1 и да победиш, отколку да дадеш два и да изгубиш :pos:

:) не се прај на удрен. Гол од непостоечки пенал + авто гол = 0 гола што Манчестер ги постигна, го виде голот на Аршавин? Е тоа беше гол!

Тоа е само мое мислење не мора одма да креваш узбуна. Не сум навивач на Арсенал (за Барса сум) туку само давам мислење од неутрална страна.

На Мајк Дин треба еден споменик пред Олд Трафорд да му биде изграден.И орден за заслуги да добие од ферги...МЕН ОФ Д МЕЧ-МАЈК ДИН:drk:

Сосема заслужена победа на Манчестер...Напред ЦРВЕНИ ГАВОЛИИИИ..

Кога го заковаа на Аршавин во земја не досуди пенал,а за глумењето на Руни досуди,јасно беше на чија страна е наклонет Дин.
Плус изјавата на Венгер:
Тој човек кој според Венгер направил 20 фаули е Дарен Флечер.
А еве ја изјавата на Флечер:
“I enjoyed it,” he told MUTV. “I enjoyed the game and the challenge of playing against Arsenal. I thought I did my usual for the team, I got about people and tried to raise the tempo, especially in the second half. I made some tackles and tried to get us playing a little bit.

"I don’t think it was any different to what I do in any other game, it’s just that sometimes in the big games it gets noted a little bit more

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom