Man of Steel - Супермен 2013 (Маn of Steel 2 - 2016)

• Креатор на темата Креатор на темата MEDDLE
  • Време на започнување Време на започнување
justice_league_movie_poster_by_daniel_morpheus-d4ga8dj.jpg

Christopher Nolan e eden od producentite taka da imam golemo ocekuvanje za filmov

Чим Нолан е умешан на било каков начин:facepalm: , освен ако Снајдер не го употреби неговиот препознатлив стил - fun to watch со добра кинематографија.
Oblivion & After Earth ќе бидaт спектакл за ова.

Чим Нолан е умешан на било каков начин:facepalm: , освен ако Снајдер не го употреби неговиот препознатлив стил - fun to watch со добра кинематографија.

Мхмхм.. ќе видиме....
За сега не се глеа ништо спектакуларно од Oblivion и After Earth.... a ни од Man of Steel...
Вака од трејлерите што може да се види, а и од кусата прикаска наведена на IMDB, Oblivion некако поише ми дава некакви ветувања него After Earth... Очигледно дека Холивуд полека полека наметнува пост-апокалиптични филмови... го наметнува прашањето „Што потоа?“, али уште немаат цврста основа за тоа, некако шашливо ја наметнуваат таа прича.. Имаат проблем со идејата, а идејата ја бараат во херој (Авенџерс, Бетмен, Супермен...)..
Вил Смит имаше еден таков филм, кај шо е сам среде Њујорк.. не ми текнува како се викаше филмот.. Е сеа на „господинот“ малку му било, па ај и син му да глуми во таков филм..WTF?!?! ...

Обливион сепак ми дава некоја надеж дека можда би бил нешто примамливо за гледање, али далеку од спектакл...

А за Man of Steel, се надевам дека нема да го напраат срање,оти за сега од трејлерот се гледа дека поинаков со пристап се оди кон овој суперхерој (како и за бетмен), се надѕира длабока приказна.. али колку навистина ќе биде таква.. останува да видиме.. Да не заборавиме Зек Снајдер сепак го сними Watchman, а филмот беше ТОП!... Имаше и приказна и ефекти и глума.....

Пост-апокалиптични филмови не се од сега, од 60-те ги има редовно. Јас сум голем фан на истите.

Еве што вели Картмен за филмот на Вил Смит:

Инаку не ми смета што има подлабока приказна во новите филмови за суперхерои, напротив. Но она што го направија со Бетмен беше комплетно менување на суперхеројот во некој поинаков суперхерој со иста облека. Се надевам тоа нема да се случи со Супермен, ама со Нолан, тенки шанси...

оууууууу агентот од Boardwalk Empire е негативецот. Добар избор.

Едвај чекам да излезит филмов на кино :vozbud:
Ги обожававам Супермен, Бетмен, Спајдермен и останатите суер херои ама Супермен отсекогаш ми бил омилен.
Се надевам само дека ќе бидит исто така интересен како што изгледат на трејлериве.
И многу е смешно со ова што сите бараат Реални филмови.
Малку ви е животот реален па уште и филмовите да биле реални. Има еден жарн што се вика Драма ако не сте слушнале... е таму барајте реални филмови.
Со таа реалност што се бара ретко да можеме да видиме добар филм во последниве години.
И премногу внимание се посветува на ефектите а многу малку на приказната. На двете работи треба да се посветува подеднакво внимание дури и малку повеќе на приказната.
Ама тоа е што е. Тоа што ќе се сервира тоа и ќе гледаме.
Или пак ќе си ги гледаме старите добри филмови :)

Еве и нов трејлер за филмот...

si go gleal li Watchmen ti drugarce prvo???? pa da zboris taka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom