Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го здебелиме човеков![]()
Ako не ти помогнат лимончињата, и ако не ти помогнала пелистерката(што можиш повеќе тоа подобро)...
...мој совет доручек, ОДМА што е можно помрсен. Кајгана, пржена сланина и искомбинирај ја со џус за да не ти се слоши уште повеќе, за пола саат си како нов.
Испробано and work's 110%, гад блес Брејниакс![]()
Незнам зошто, ама до сега ме нема фатено мамурлук... И напиен сум легнал, и неспан сум бил... Ама кога ке станам секогаш сум бил супер!
ќе почнам да повраќам одма од твојов совет само на помислаAko не ти помогнат лимончињата, и ако не ти помогнала пелистерката(што можиш повеќе тоа подобро)...
...мој совет доручек, ОДМА што е можно помрсен. Кајгана, пржена сланина и искомбинирај ја со џус за да не ти се слоши уште повеќе, за пола саат си како нов.
Испробано and work's 110%, гад блес Брејниакс![]()
витамин Ц права ствар денес испив 100 грама го растварав цело време у вода и сега видов дека повеќе нема а главава уште ме боли значи јако било синоќаВитамин Ц + Витамин Ц + Витамин Ц + Витамин В6 + Вода + нешто многу лесно за јадење, во никој случај мрсно нешто, нешто лесно како посна кифла или сл. евентуално со јогурт за да ти се опраат цревата а и не заборавај СОН.
како да се пронајдов у овој пост ама до точка,цигара немам запалено денес кафе се немам ни голтка напиено неможам главава да ја држам лошо лошо,али со вода не пробав,опасна и заебана работаЕ поради тоа што ми се случува наредниот ден само можам да го откажам алкохолот:wink: буквално умирам наредниот ден,и сите оние што напишале витамини,кафе,туш се однесува на оние што имаат обичен мамурлук(главоболка која мине до пладне),а не за оние што ги држи 24 часа.
За оние што имаат тешко лошење,немаат енергија цел ден,не пијат ни кафе наутро од гадење,цел ден се поминува без цигара,во кревет,без кревање и нагли движења на главата...помага само вечерта после пијанката да се испие количество на вода дупло од количество на алкохол.Ако имаш испиено литро вино,истата вечер треба да испиеш 2 литра вода(стомакот ќе ти пукне,но резервирај го тоалетот).Само на овој начин следниот ден можеш да се напиеш кафе.
(за оние што ме сваќаат)