Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не сфатив зошто сите напињаат со кисела вода. Обичната не чини? Не можеш да испиеш толкава количина, ќе те подуе тоа газираното.Кисела вода. Не дека ќе те отрезни , али ќе ти го направи утрото подносливо ако успееш да испиеш една од од литро ипол.![]()
Наутро после пијана вечер, најмногу ми прија кисело млеко или јогурт. Како ме освежува, тоа чудо е. И многу вода...
И уше нешто? Киселини ќе ме стегнат хахахаФиљан и спрајт! Плус на воздух... туш, витамини, бикарбона сода, вода, мед, шумечи таблети и проаѓа.![]()
Не заборавај да јадеш нешто квалитетно и да дишеш... искомбинирај ги овие работи коа ќе имаш мамурлак и ќе видиш промена.И уше нешто? Киселини ќе ме стегнат хахаха
ако функционира за тебе супер![]()
Не заборавај да јадеш нешто квалитетно и да дишеш... искомбинирај ги овие работи коа ќе имаш мамурлак и ќе видиш промена.Кај мене функционира приближно.
Последен пат кога носев другар во средно пред 10тина години беше околу 1200-1400 денари.Колку пари чини да однесеш во болница алкохолизирано лице да го кренат со гликоза?