Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
незнам да препишувам, не ни сум пробал :)

Па да се каже секој тест :toe: Без ливчињата на школо не одам

Порано не толку, ама годинава ретко да правам тест а да не препишувам...вчера мислам дека се надминав...:)

златно правило на секој студент: колку и да си спремен, без ливче не се појавувај на полагање.
инаку освен математиките, се друго ми е на препис.

Талентиран препишувач сум, али не е фер !!! :pos2:

Речиси на секоја писмена препишувам.:toe:
Снајди се па живеј.:pos2:

Во основно стално препишував по македонски...ич не ме бива за тие пусти состави така да др ќе ми ги напишеше а јас само ќе препишувам..хеех...средно...имаше и средно препишување како не...по бизнис памтам со учебникот под маса:vozbud:..сега на факс не сум пробала

Ми фали талентот за "снаоѓање", мислите се учи и на стари години:smir:?

Баш прееска правевме тест, и све имав во тетратка и препишав и ми остана уште едно, а за тоа време другар мој од мојата тетратка препишуваше. Него го виде мене не :lud: :)

порано имав страв да препишувам а сеа во средно почнав да препишувам и глеам дека иам фаца да препишувам оти ако не препишувам ке иам 1 , ако ме фатат како препишувам пак ке иам 1 така да мора да се ризикува а досега ме немат фатено :drk: и секогаш иам пролазно

хехе... експерт сум за оваа тема :D
пишувате едно ливче.. кога професорот ќе дојде до кај вас го подавате ливчето на тој позади вас... професорот ве проверува нема ништо... коа ќе отиде тој позади вас ви го дава ливчето и решено... а може и да земете некој широки паталони, да си ја ишкртате ногата, и после само крени нога... :D

а иначе кај нас у школо на француски можеш да си отвориш работна и нема да те види таа ќоравата...

хехе... експерт сум за оваа тема :D
пишувате едно ливче.. кога професорот ќе дојде до кај вас го подавате ливчето на тој позади вас... професорот ве проверува нема ништо... коа ќе отиде тој позади вас ви го дава ливчето и решено... а може и да земете некој широки паталони, да си ја ишкртате ногата, и после само крени нога... :D

а иначе кај нас у школо на француски можеш да си отвориш работна и нема да те види таа ќоравата...

Кај нас иста е хемија.Вадеме си книги на клупата.Ама минатио тест не можех ништо да препишам ебаго.Немаше ич дефиниции.Само некакви глупи номенклатури и табели да попунуваш.Ама криво лево извадих 4 и стави ми у дневник 5.Не знам шо ке праеех да извадеех 3 или 2 на тесто.Хемија сум тапа.

Се случувало, се случувало :) не препишувам често, но кога препишувам тоа го правам мајсторски и никогаш не ме фатиле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom