Мали слатки задоволства

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Првата цигара и кафе наутро;
Чекање на изгрејсонцето;
Долги муабети со луѓе кои ги ценам.

Па...штознам...кога ќе отидам сама в парк некаде од сабајле со ролерките и тетратчето со поезија(:)),кога јадам смоки и тутку-неповторлив вкус,дефинитивно.Потоа кога врне и грее сонце,виножито ова она,кога дрмам на жиците на гитарата во 4 сабајле..ете тоа.

Кога се галам со мачето, кога си играм со кучето; кога седам на кафе со најблиските другарки рано насабајле, додека сите се на часови, и трачаме некого:); кога ќе падне првиот снег, се будам насабајле и гледам, се е бело (одамна не сум го доживеала чувствово:(); кога разговарам со луѓето што ги сакам; кога пијам нес уз цигарче пред компјутер; кога гледам добар филм со соодветно друштво; кога ќе дочекам изгрејсонце, па спуштам завеса и си легнувам; силна гушка, убав бакнеж; “те сакам„ кажано од соодветна уста:); кога се шетам касно навечер под летно небо полно со ѕвезди; кога врне дожд, заспивам на кревет и ги слушам капките; кога сум тажна, и доаѓа некој што знае да ме насмее; кога ја поминувам вечерта со личност што ми значи; кога пливам во море/езеро ноќе во топла вечер... :wub:

Edno kratko i slatko >TE SAKAM< za dobra nok na NET...za ubavi i slatki sonista,dodeka ne se budime zaedno :love3:

Nikogas ne veruvav deka ovaa rabota bi mozela da pricinuva nekoe goelmo zadovolstvo, ama sega koga sum daleku od site koi gi sakam mozam da kazam deka mn zadovolna me pravi edno kafe so drugarki mi i edna prosetka so niv...a da i da ne gi zaboravam site zezancii i glupiranje koi se posledica na naseto ludo raspolozenie :toe:

Утринското кафе... ретко го пијам ама дефинитивно е големо задоволство :)
Кога си на планина, посебно ноќе.. фантазија
bf.gif

Снег, чист снег, бел... да се тркалаш во снегот
bp.gif

Хамбургерот во 7-ца, тоа е едно големо задоволство :)
После театар, после добра претстава.. кога ќе легнам да кулирам
er.gif

гледање во далечината на Охридското езерото, мирис на пролет и лето, чоколадце, и сончев ден без ниеден облак заедно со расцветани цвеќиња ( незнам, некако ме исполнува со позитивна енергија ). :)

Јога наутро
Млеко навечер
Кога ќе се избањам и ќе си ја испеглам косата и ќе седнам да ги гледам Очајни домаќинки
Кога лежам во кревет и зборувам на телефон со некоја пријателка
Кога ќе си ја наредам ташната за на школо
Кога се шминкам...и итн.

Koga ke mi zasvoni telefonot.
Edno slatko te sakam
Koga se spremam za legnuvanje
Koga se banjam...

...Кога ќе излезам од дома и кога ме грее сонце...
..кога шетам по партизанска и ми мириса на липа..
..кога јадам сладолед...
...кога ќе останам сама дома,ќе си напраам за јадење и ќе дремам пред телевизор без никој да ме замара...
...:back:... итн

Коа си пијам кафенце со најдобрата другарка и си пушиме цигарце на тераса навечер така кулирантско :)) најголемо задоволство е :)

Stanuvam na utro i gledam Pismo u telefonot! A bre povbeke za nishto ne se raduvam ,denot obavezno mi trgnuva na ubavo, mnogu e bitno da ne slushan koga stignalo pismoto! :)

- ко ќе станам од сабајле убо наспана и глеам надвор сонце... мммм убајни
- ко ќе не можам да заспијам од возбуда поради нешто најубо шо ми се десило и не чувствувам ни замор ни ништо...едноставно летам :inlove:
- ко ќе пијам кафенце со другарките
- ко ќе си прам муабет со другарка ми од Хрватска
- ко ќе седниме на кафе после школо со другарки и ко ќе се смејме а не знајме за шо
- ко ќе слушнам некоја песна.... особено ако ме потсетува на нешто убо... ах... прекрасно чувство
- ко ќе сум сама дома.... ко ќе си лежам така или ко ќе си прам со некој интересен муабет на мсн... особено ко ќе сум убо расположена....
имат уште мнооогу вакви слатки задоволства.... ама не ми теквит сега :devojce:

Кога шетам покрај езеро, и тебе те гледам... Кога си пеам песни и на тебе ќе се сетам...Кога ќе спијам и спијам и тебе те сонувам...Кога сум со тебе и на никој ништо не помислувам...:back:

---Црна белгиска чоколада--
---Кога сум сакан и сакам---
---Кога се бањам---
---Jacobs Ice со млеко---
---Фацата на мајка ми кога ќе ја разбудам попладне со кафе---
---"Те сакам"---
---Прошетки на плажа---
---Држење за раце со личност која ја сакам---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom