Мали слатки задоволства

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Mali nesta dareni od golemo srceeee...znaci verojatnosta da mene mi se slucuvaat mali ubavi nesta se mnogu mnogu malku..jer uste malku se ostanati od tie sto znaat da darat mali nesta od golemoto im srce:)!!!

Мало слатко задоволство-обична прошетка со моите кучиња...бакнеж на дожд....кога ќе ми ја пуштат омилената песна...СМС од најдобрата другарка....:pipi::pipi::pipi:

Секоја промена на добро што ќе дојде
и секоја неочекувана реакција од некоја личност што ќе ми одговара

Koga vremeto e ubavo,soncevo,zborovite "te sakam",kafence ispieno vo prijatno drustvo,koga ke si kupam nesto novo,koga ke mi napravat ubava frizura,koga ke vidam luge so sakam da gi vidam,koga se tusiram,koga slusam ubava muzika,koga ke dobijam pari itn.

Кога си свирам и си пеам, кога ќе каснам добро чоколадо, кога возам велосипед, кога подарувам цвеќе некому, кога ќе прочитам добра книга, погледот на девојка ми, бакнежот нејзин...:love2:Slatka_Mala МОЈА!

kO KE GO CUJAM KOMSIJATA KAKO SE DERE POSABAJLE DEKA SUM JA POTROSILA CELA TOPLA VODA U ZGRADA:je:

Пријатно чувство после убав сон, ненарушениот утрински мир, мирисот на кафе по куќава, ликот на мајка ми, сликата на еден човек, звукот на вклучувањето на компјутерот, со нетрпение очекуваниот меил, милозвучна смс-порака, мелодијата на мобилниот, гласот на пријателката, форумов...И ПОСЛЕ ОДАМ НА РАБОТА ДА ТИ И*АМ!!!

мене ми е најубаво кога школото ми помине без никакви проблеми или пак кога не ме испрашат и кога не правам тест тоа ми е најмило ........

Svez utrinski vozduh
Utrinsko kafe ispieno vo tisina
Familijaren nedelen rucek
Letni vecerni casovi koga so maz mi drememe gusnati u dvor
Ladna voda od planiski izvor
Miris na taze kosena treva
Prviot sneg(sekogas se raduvam ko malo dete)
Eden cvet so baknez za podarok................
....................................

Ejj ги има многу..у принцип највеќе ме радуваат мали нешта.хмм..епа најмерак ми се малите работи што ми се случуваат неочекувано..кога ќе добијам смс кога најмалце очекувам..кога некој ќе ме гушне без некоја посебна причина..мерак ми е кога ќе добијам цвеќе(особено задовоство ми е тоа):pipi:...кога некој ќе ми посвети песна т.е ќе ми рече дека го потсеќа на мене или нешто така..или кога некоја личност(битна за мене) ќе ми каже дека се сетил на мене:wub:..ај забегав..long story short..сакам кога добивам мали изненадувања

Жито со шлаг после кино.
Мирисот на багреми во претопла, безделничка вечер.
Украдено време за прошетка по нови места.
Одложен состанок.
Насмевката на пријателите.
Кафе со човекот.
Досетките на син ми.

Uspeshno kompilirana programa vo Perl. :je:

1.Ko ke mi pogodat nekoja pesna na radio
2.Ko ke mi dat 500 den bez da pobaram
3.I sekoja dobiena 5 (so da pram bubalica sum) :icon_lol:

Слатко е задоволството на убавина и на возвишена чистота на прекрасната љубов во твоите раце. Безкрајната љубов на твоите дланки ќе те однесе во небесата, седмото небо ќе биде само мала станица каде ќе засатаниш да се напиеш кафенце, а потоа продожуваш понатаму да уживаш. Нема крај, нема место каде што ќе останеш засекогаш, нема нешто што ќе те запре кога си со твојата љубов во твојот свет создаден како еден сон од малото ангелче кое насекаде ти посакува среќа. Ова е за темата и за Bebe11 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom