Мали слатки задоволства

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
koga ke dobijam 5ka,edno iskreno kratko te sakam,neskafe,west light,koga sum so drustvoto,koga na mobilniot ke vidam.....i taka natamu

Едно утринско кафе со мажот ми,
Едно мами јас те најмнооогу сакам
Насмевката на моите деца
Гушкањето на моите деца...
Кога знам дека идниот ден имам слободно на работа тоа ме чини среќна
И мирисот на цвеќето ме исполнува
Гласот на мајка ми кога ке ја чујам на телефон...

Има уште многу и од тоа заклучувам дека јас сум една среќна особа.

Кога зракот насабајле ми паѓа во соба и можам мрзливо да ја гледам прашината...кога случајно ќе си најдам некое заскитано меко облаче на небо...кога има црвен залез...кога ме гушкаат внучињата...сладолед и чоколадо...добра книга...сјајот во очите на луѓето околу мене...........

Секојдневното дружење со луѓето што ги сакам, една смс порака, насмевките не лицата на луѓето околу мене ..

Кога иам пари у мене, коа сум сам дома, коа нема ништо за учење, кога ќе му стават петка, кога имам тренинг, чуството кога ти се спуе, кога Ливерпул ќе победат, кога имам порака на мобилен, кога ќе дојде лето, кога идам на шопинг, кога дедо ми зима пензија, кога возам точак, коа играм баскет на улица на жежок асфалт, кога јадам пица, кога е сабота, кога е патронат, кога зборам со некој на МСН, кога никој не пуши до мене, кога воздухот е чист, кога у К.Вода ќе се стемни, коа се бањам, коа глеам К-15, кога идам у лето у парк, кога ќе ми дојде роденден, кога гледам како летаат птици у јато, кога плоштадот е чист, кога се шетам у трговски а времето е топло, кога имам кешарица поише од што ми треба, кога идам на форуми, кога ја читам МАКНБА...и уште толку многу други работи.....

коа се бањам, коа татко ми ќе ми купи милка, коа на сестрите ќе им купам кит-кет уајт, коа ке ми дојде у нет кафе некој другар/другарка, коа се шетам а ридовите у мое село се зеленеат, коа се шетам низ гтц у јуни, коа ке запознаам фини луѓе у парк, кога у живо ќе запознаам некој/а со кого многу се муабетам по форум или чат, коа ке добијам смс.

mmmmmmm malo,pa uste i slatko...mh mh...
kafeto ispieno so M*** ili Elena...
sms od licnost sto mi znaci...
cokolado mlecno....mmmmm....
Love songs na Anntena 5
TE SAKAM ...(lele tie dva zbora mi go pravat najgolemoto zadovolstvo)

a da zamalku ke zaboravev...
navecer posle 22h i sabajle pred 6h sedenje gore na Krstot(vo SR)i gledkata sto mozam da ja dolovam..

so znam pa mnogu sitnici me praat srekna...
Koa ke si kupam novi stikli...
Koa ke si ja isfeniram kosata

Slatki zadovolstva....hmm gi ima mnogu.SMS u 3 po polnok so samo dve zborcinja,nezen baknez vo vratot bez nekoja pricina,a na prasanjeto zasto ova? so ogromna nasmevka dobivam odgovor "zatoa sto se osekam posebno pokraj tebe"(hmmmm...?!?!).Sladoled od visna mjaaaaam,milkaaa kako e dobra koga sum u pms ufff.Slatko zadovolstvo koga celo popladne go pominuvam so mamicka pravejki nesto interesno,kupuvanje na tasnicki wow kakva pasija.Pogledot na najprekrasnata licnost na planetava.....kafeto na baba,placinkite na emi,toploto cokolado na caci,i nasite zaednicki veceri predremani pred tv ili ludite sedenki prosledeni od placenja do smeenja....soping ama isklucivo so tatoo.......lele kolku zadovolstva imalooo,ima uste mal milion.Hmm dosta produktivno vlijae temava na mene:D u smisla sfakam mn rab

Paaaaaa...

Se da mi dadat nishto ne bi me zadovolilo....sekogash kje ima neshto shto kje mi nedostasuva......ima nekoi raboti koi ne mozat da se kupat....Koi nikogash vo zivotot ne mozesh da gi vratish

ha ha bile zadovolilo edna cura so mene u krevet....ete toa e moeto MALO zadovolstvo!!!

најголемо задоволсто ми е кога ќе си ставам пирцче на било што а исто така и задоволство ми праи кога девојка ми ќе ми каже дека ме обожава дека ме сака дека сум "нај убав"хахаха и така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom