Маленко "фраерот"

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Не суртук, ајван е овој..

Оф море... кај бе овој со 300 милиона евра. :)

Не знае до 10 да брои. Инаку, From Russia with love. :pos:

Wеwе бе па стwав ми е, Maweнко ке пwaи woм за Нова Година. Wewewewewe... Maмооооо!!!!!:nesum:

Абе Мистичен се зезаше инаку .Не прајте сеа 10 страни да го реметите.АЛал да му е.Сеа како ке се презива Александар Абрамович:vozbud::vozbud:.

Сите ја сакаат Нова Година, освен Чак Норис

оу да и Маленко

Aко стварно го изјавил ова:

....Toгаш можеме да го прогласиме за најсуртук на годината 2007-ма :)

Има Маленко пари. И тоа многу, не се глупости тоа. Ја испокраде федерацијата и Агенцијата за млади испорт кога беше директор.

А иначе, ја му идам на свадба на колегава, ќе ви донесам од свадбената торта :) :pos2::pos2::pos2::pos2:

алал нека му е, овај пат нека потрае малце врскава(мислев бракот) хихи, и нека ужива јака пич.. е блазе си му

31FCF27E041FA34F989EB3C12068784C.jpg

D08742333533F341A4E830FDBA763556.jpg

Како да не е таа...:nesum:

Човекот ќе се жени, а вие прашувате дали е заебанција ова!?!?!

Па честитајте мајку му стара, вакво нешто три пати у живот се дешава, барем у случајот на Маленко :) :pos:

Срамота :pos::pos::pos::pos::pos:

До 10 не знајт да бројт,ама Ирина си ја ќари бе.:helou:
п.с.баш ме интерсират како ќе ни го расипит Божиќ???

ALAL DA MU E!!!!Koa mozi,oti da ne be?????E sea da e mangup i so ova da se ostaj za nekoj mesec..i lap 150 milioncina:)Kapa mu spustam...kaj ja nasol:salut:

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]How The Malenko Stole Christmas (2007)

Release date: 25 December - 07 January( Macedonia/Ohrid)
Tagline: In a small city, located in Macedonia...
[/SIZE][/FONT] happened a story you must see to believe.
Plot outline: Based on a true story, it's a movie blockbuster that will shake your world.

Plot synopsis: A young boy went to the big and cold tundra's of Russia, where he found a secret treasure. That changed everything, history in the making...(Warning! may contain spoilers!)*
Plot Keywords: Sleigh/Christmas tree/Ohrid Lake/Marathon/Russian mafia/Chuck Norris kid/Humor

Накратко.
[Ќе ја укради санката на Дедо Мраз, ќе ја стави на рамо и со пливање ќе ја однеси до Св. Наум.]

Ете така!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom