Маленко "фраерот"

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
'' Сега сум моќен и сега можам и ке ја расипам Нова Година на цела Македонија''
''Вие не знаете да цените кога некој ке донесе нешто добро во државава''...на Сител дадоа ова
:bilokojzbot::bilokojzbot: :bilokojzbot::bilokojzbot:
Претпоставувам дека имал вода во уши кога ги истресол овие али ајде Вака значи според првото ке ја расипе Нова Година баш ме интересира како пошто е моќен ваљда 'со моќта на сивиот череп''
Второто ваљда мисли дека госпожата е некоја инвестиција па не ја цениме ние а Руски 'инвестиции' како неговата има во скоро секој хотел во Скопје со тоа што од нив рeално некој гледа ќеф...
Маленко тамн ке мислиш го нема и дека заврши со глупостите кога седеше гол пред влада еве ти го него пак со нешто уште поглупо
Некој ќе биди баниран.

:pos::pos::pos::pos:
Друже не вреѓај, големо е охридското лоби на форумов. Маленко не го даваат, иако се продаде за скопските џупишта. Сега се опаметил и на русинки се фрли. Едвај чекам да видам колку пари ќе и исцеди на госпожава.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не ми се верува.
Ова е сериозно или...?

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
леле,па тој не е нормален!!кај ја нашол неа?изглеа отишол во лов на богати невести,бајаги ги има во Русија,посебно во Москва
епа ај нека му е со среќа,многу милиони оваа...деца да му се родат:lollipop:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
леле,па тој не е нормален!!кај ја нашол неа
Мислам хелоооууу во одбрана на Маленко...како ма кај ја нашол..Најпосакувана слободна жена беше БЕШЕ :nesum:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
па не реков зашто неа,туку кај ја нашол?уствари,кај го нашла она него би требало да биде прашањето:)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
МАЛЕНКО И НЕГОВАТА ДЕВОЈКА СЕ ВО МАКЕДОНИЈА [25.12.2007]

Александар Маленко и неговата девојка се во Македонија. Сместени во хотелот Метропол на Охридското крајбрежје. Овие ексклузивни фотографии на дневниот весник Вечер се направени денеска.
Сител дознава дека Маленко во охридскиот хотел е сместен веќе неколку дена, но во евиденецијата на гости не стои името на Ирина Абрамович, туку русинката со која е дојден се пријавила како извесна Татјана.
Новинарите на Вечер и на Сител денеска разговараа со него, но тој во краткиот телефонски разговор ниту демантираше ниту пак потврди дека неговата идна сопруга е поранешната жена на милијардерот Роман Абрамович.
Маленко револтиран од тоа што во јавноста се зборува за неговиот приватен живот вели:
- Нема што јас да демантирам или да потврдувам. Вие веќе објавивте. И зошто за вас е битно колку пари има мојата идна сопруга на нејзината сметка. Подобро ви е да прашате зошто Владата не ми дозволи повторно да се венчам - вели Александар Маленко.
Некогашниот македонски пливач очекувал поинаков пристап кон него по неговото враќање од Русија. Вели, наместо да го пречекаат поубаво затоа што конечно некој донел нешто во државата што вреди, тој бил третиран многу лошо.
- Знаете ли јас колку пари имам на мојата сметка. Тоа вие новинарите не го знаете. Знаете ли сега колку јас сум моќен. Не сакав да ја расипам Нова година, но сега да знаете ќе го сторам тоа. Моќен сум и верувајте ќе ја расипам Нова година за Македонија - револтирано изјави Маленко, потенцирајќи дека никогаш во животот немал финансиски проблеми.
И Чак Норис да не го запознал :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.995
Поени од реакции
51.149
А бе стварно е ова ???!!!!!!!!!!!
Постварно не било имала госпожата 300 милиони евра од разводот со Абрамович само којзнае колку фазла има.Ја видов и на слика пуууу машала добра е
Сега е Охридска снаа кога ке им писне овој на 3000 милиона евра Самоилови ке се викаат Маленкови тврдини а и маратонот може ке си го крсти по негоsdsd
и плус ке ни ја заебеит нована година

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Постварно не било имала госпожата 300 милиони евра од разводот со Абрамович само којзнае колку фазла има.Ја видов и на слика пуууу машала добра е
Сега е Охридска снаа кога ке им писне овој на 3000 милиона евра Самоилови ке се викаат Маленкови тврдини а и маратонот може ке си го крсти по негоsdsd
АЦООООО.... Охрид ак го гибниш, вртам број на Козаците!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе јас сум чула за неа,знам која е. :)
Само некако не ми се верува дека баш е она она.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Инаку, ова за расипувањето на Новата Година... е реакција на љубоморни аудио монтажери и новинари кои ќе се трета смена на 31-ви декември.

:smir:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
е како може да ја заебе нова година?нека си брка таму работа у хотелската соба,да не сакал да му се мешаат новинарите не би дошол тука

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Aко стварно го изјавил ова:

Знаете ли јас колку пари имам на мојата сметка. Тоа вие новинарите не го знаете. Знаете ли сега колку јас сум моќен. Не сакав да ја расипам Нова година, но сега да знаете ќе го сторам тоа. Моќен сум и верувајте ќе ја расипам Нова година за Македонија
....Toгаш можеме да го прогласиме за најсуртук на годината 2007-ма :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ама љубоморен Абрамович може некое тепање да падне

Kajgana Shop

На врв Bottom