Malcolm in the Middle

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Леле закон е серијава. Еден викенд бев болна и цел ден во кревет, со далинското во мене, и на Фокс Лајф заредија неколку епизоди и ја загледав. Абе циркузи. Најстариот брат ми е ептен згоден.

this....guy....rocks...
12847951_ori.jpg

Одбивам да гледам хумористични серии со деца :)

LOL Bryan Craston од Breaking Bad е во серијава? опа! ете причина да и дадам шанса, се разбира како и заради препораките :)

и тебе и на сите фанови на Breaking Bad ви препорачувам да ја гледате. Пишав еднаш и на темата за BB, али кој ме врти... :pos:

Не за друго, него да видите Кренстон кој ѕвер е и во подруго светло!

исто и beneamata, не глеал серии со деца, со што глеаш, со баби јеботе !? :D

beneamata сака серии во стилот на Спартакус....осеќам :)
Инаку браво за темава, немам којзнае колку епизоди гледано на Фокс Лајф, ама од она што го начекав умирав од смеење, толку се немам смеено од времето кога првпат Friends ги гледав.
Ова останува за летоска да се гледа, здравје таму после сесија, таман до тогаш да ја завршам 8 simple rules....и им седнувам на овие сите сезони да ги изгледам :)

Iceboy Јок, ич не ми се свиѓа, не знам дали го имам тоа спомнато ова.
ElNinho Серии со деца, за деца :)

Серии со деца, за деца :)

Бене, кажи ми и дека не гледаш цртани и ќе заклучам дека тоа го правиш зашто мислиш дека си голем за вакви работи.

Иначе серијава си владее. Ја гледав од времето коа идеше на Канал 5. Сите епизоди ги имам симнато и сум ги изгледал. Омилен лик? Тешко тоа, сите се одлични.

И ете ја "Сцената".
602_rechercheenfants.jpg

Иначе има заебанција поврзана со Брајан Кранстон. Хал полудел од тоа што му се случува дома со децата и жена му, бега од дома, зема друг идентитет и станува професор по хемија. Јасно ви е понатаму. :D

Јас го поддржувам Бене во муабетот. Не ми се допаѓа серијава, ме напиња, некако не ми е природна глумата на актерите, посебно овој главна улога што е, ми оди на нерви. Не ми се ни допаѓа хуморот. Што знам, ич не ми е по вкус серијата...

Барем за мене, оваа ми е најдобрата хумористична серија после Scrubs.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom