Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
За +7 се молат ( $(y))

mkd-38321.jpg

Samo da prasham , ovaa slavenje li e provokacija za navivacite na Vardar?

Samo da prasham , ovaa slavenje li e provokacija za navivacite na Vardar?
Кажи ми ако во Тетово, се соберат вардаровите фудбалери, после даден гол и се свртат накај трибина, вака групно и почнат да се крстат (нема никад ова да се деси али ај). Дали навивачите на Шкендија ќе го сфатат како провокација?

Кога веќе прашуваш дали е провокација, треба да ги имаш на ум состојбите во земјава и сето она што немуслиманите го претрпеа (и сеуште го трпат) од Албанците Муслимани.

За мене не е провокација, ами доказ дека Господ постои: - Се помолија луѓето и им се исполни.

Македонското Милан го јадише стапот. Чкенди еј, че го паљимо управа и стадион, та чифша нонен, та чифша Вардари.

Брату,во Гостивар мирен си седиш а?
Со Руфи Османи што правиме ? Ќе победи пак шо велиш ти ?

И што ако има слика? Не ти се случило никоаш да фатиш утакмица 1-1&4+, или па некоја 7+?
Највише ме нервира, што секоја утакмица на која има многу голови (не само Македонија), одма е местена, одма е ваква, одма е таква.
Од сите игри што постојат во билтен, една комбинација мора да излезе (некогаш и повеќе). Значи неможе да излезе нешто што го нема во билтен. Е сега тие што секој ден играат спортска, све некоја утакмица им е местена.

Реков, ништо чудно да ја наместиле овие од Шкендија, штом се осмелија да местат утакмица за квалификации во Европа, ова им е мал залак. Ама немора да значи дека е наместена, зошто и головиве не се ни малку сомнителни.
Како што ни оваа не е местена :icon_lol:
У право си за тоа дека се глупи муабетите на тие што висат по кладилници по цел ден дека све што нема да им испадне на нив е местено, али искрено нема да ме чуди да е наместена и оваа. Ги гледав само головите, јасно ми е дека Стојков е брз, ако не и најбрзиот играч во лигата заедно со Горгиев, ама до толку бе...На едниот гол, незнам кој беше, изиграва тимов на Шкендија Барселона одбрана ја дигнале на 100 метра од гол и нормално дека ке ги претрчаат. Чудно ми е тоа што навивачите на Шкендија викаат дека одбраната им била најдобриот дел од тимот, а вакви глупи голови примаат.
--- надополнето: 13 март 2013 во 15:12 ---
И што ако има слика? Не ти се случило никоаш да фатиш утакмица 1-1&4+, или па некоја 7+?
Највише ме нервира, што секоја утакмица на која има многу голови (не само Македонија), одма е местена, одма е ваква, одма е таква.
Од сите игри што постојат во билтен, една комбинација мора да излезе (некогаш и повеќе). Значи неможе да излезе нешто што го нема во билтен. Е сега тие што секој ден играат спортска, све некоја утакмица им е местена.

Реков, ништо чудно да ја наместиле овие од Шкендија, штом се осмелија да местат утакмица за квалификации во Европа, ова им е мал залак. Ама немора да значи дека е наместена, зошто и головиве не се ни малку сомнителни.
У право си за тоа дека се глупи муабетите на тие што висат по кладилници по цел ден дека све што нема да им испадне на нив е местено, али искрено нема да ме чуди да е наместена и оваа. Ги гледав само головите, јасно ми е дека Стојков е брз, ако не и најбрзиот играч во лигата заедно со Горгиев, ама до толку бе...На едниот гол, незнам кој беше, изиграва тимов на Шкендија Барселона одбрана ја дигнале на 100 метра од гол и нормално дека ке ги претрчаат. Чудно ми е тоа што навивачите на Шкендија викаат дека одбраната им била најдобриот дел од тимот, а вакви глупи голови примаат.

Се помолија и Алах помогна да влезе све!

И така би:
1-1 3+
7+
GG 4+
4+ PP

Само мене ми се чини, или од коа почна да се слушаат муабети за некакво идно флагрантно ограничување на кладењето у цел свет, почнаа некако да се појавуваат многу 1 у 2 и 2 у 1, по секакви лиги.
Дур е време, парите да се земат.

Абе реков ја, оставам простор и да ја имаат наместено. Како што кажав, наместија меѓународна утакмица, а не за у нашево првенство.
Ама мене головиве не ми се ни малку сомнителни, за да речем со сигурност дека е местена.

Абе реков ја, оставам простор и да ја имаат наместено. Како што кажав, наместија меѓународна утакмица, а не за у нашево првенство.
Ама мене головиве не ми се ни малку сомнителни, за да речем со сигурност дека е местена.
Да остаиш простор и за тоа дека 7+, не се мести лесно без знаеање на (некои од кај) противникот.

Металург - Вардар у недела на МТВ директен пренос.
Ако не ја одложат у меѓувреме.....

Islamofobot prodolzuva da trubi.
Абе не ме јеби апла провокација беше.
Да не се клањате на други мечеви?
Овој апла дојде до западна, се натрти почна земја да бацува. Другиве дур укапираа што се случува се нредија сите еден до друг, и сто саати се клањаа. Станува Ејуп ии пак крева раце кон западна, отпоздравува.
Цел гнев го навлече на стадионот, кога ќе ми текне само дека е дете на Вардар и го славевме пред неколку години :facepalm:

Најдобриот дел од тимот, а со Силекс имаат најмногу примени голови во Лигата?! Баш ме интересира врз основа на што процениле дека им е најдобар дел од тимот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom