Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
абе остај ги нека си веруваат дека е местена. Нормално ќе си бараат оправдување. Сепак 6 да ги примиш не е малку, па и за Лиза Ан :icon_mrgr:

Колку пари лапна ај кажи? :)

Сериозно, некој ќе чека Стојков да даде гол од 20 метри, или да погоди Остоја од 40 метри за да ја фатат 5+ прво? И да местеле, местеле 1-1 и 4+ највеќе, се друго е научна фантастика.

Golot sto go postigna Stojkov vide kolku bese izlezen golmanot, isto i za toj na Ostoja od daleku, nemase li vreme golmanot da se vrati na gol ?

Uzivajte na pobedata, dovolno e samo timot na Shkendija da mestela, toa ne znaci deka Stojkov ne dal ubav gol i Ostoja.

Golot sto go postigna Stojkov vide kolku bese izlezen golmanot, isto i za toj na Ostoja od daleku, nemase li vreme golmanot da se vrati na gol ?
Ај не го тупи и ти кога не беше на стадион и не знаеш зошто беше излезен голманот . Голманот беше излезен надвор од шеснаесетник за да спаси чист гол зошто играчот на Вардар сам ќе искочеше пред гол. Едвај ја стигна и ја исфрли со клизечи старт најдалеку што можеше голманот над 30 метри. Остоја ја прими и ја шутна прецизно. Ниту голманот можеше да се врати на време ниту одбранбените играчи на Шкендија и влезе милиметарско точно топката под пречката. Џабе збориш и ти и другите кој викаат дека била местена врска немате.

Ај не го тупи и ти кога не беше на стадион и не знаеш зошто беше излезен голманот . Голманот беше излезен надвор од шеснаесетник за да спаси чист гол зошто играчот на Вардар сам ќе искочеше пред гол. Едвај ја стигна и ја исфрли со клизечи старт најдалеку што можеше голманот над 30 метри. Остоја ја прими и ја шутна прецизно. Ниту голманот можеше да се врати на време ниту одбранбените играчи на Шкендија и влезе милиметарско точно топката под пречката. Џабе збориш и ти и другите кој викаат дека била местена врска немате.

Da vi se padne vas vakvo rakovodstvo pa ke gi vidam golovite na Ostoja i Stojkov

556739_492141580833059_1883685842_n.jpg

:drk::drk::drk::drk::drk:

Порнич на Градски денес :icon_mrgr:

Се чека понеделник за спонзор за европска Шкендија :icon_lol: :LOL:

Чуден е овај резултат па вардар со мирваци и други клубови не можеше од еден гол повеќе да дади а не на искра да му даде 4 првото па и сега уште еден можеби вардар не ја местат можеби искра ама не нормално 4-1 на полуврме десет години немало таков резулатат па и со трето лигаши да се игра и плус искра не се толку лоши посебно не во одбраната и сердината ај во нападот да се слаби :confused:
Прво ме збуна ова Вардар и Миравци.После прочитав дека си напишал Мирваци :icon_mrgr::sneaky:

И сега местено било или не?

Само да се плукало од каде оваа утакмица местена .
И Милан намести со Барцелона 4 ги прими а имаа предност од два гола.
Сите голови му влегоа на Шкендија ко подмачкани не беше на сила.Со убо.

Еднаш да им честитам на навивачите на вардар за победата,би замолил да ги брише модераторот тие децки постови кој се провокативни па после се затфара темата а за тоа ка секогаш мие сме криви.

Некој вика местена некој ова некој она,знам дека никој к*р не го боли ама тие што се разбираа барем малу у нашиов футбал или подобро казано како/кој ги водат нашиве клубови и во каква состојва е тимот Шкендија мозе и да сфати зашто изгуби 6-1 а не 2 или па и 3-1,како и со пишав погоре тоа никој не го интересира ама сакам да не игра некој ку*от овде со некој децки провокации и навреди ка на пример онја булашот погоре со тоа чкенди,неми никому ништо а за вардар кај ке пишефме миравци летаја банови ама јебига ама јебига комита е газда овде нели:rolleyes: ,не дека зе нервирам што сме изгубиле со 5гола разлика мие за малу ке игравме 3лига пак добро сме,а и до толку да тропаа нетребе да се дозволи

Уште еднаш честито победа

Ајде сите паметни шипаци (балис:свиркам: ) да ми објаснат една работа
Е играле на најразлични игри шкендија 4+ 5+ прво, епа што чекале до 38ма со само 2 гола и после да пикаат 3 гола за 5мин? поголем коеф? :pos: Немој да ме јебеш
Македонски тим ако има наместено 4+ прво пол. до 25та минута најкасно ќе има паднато 3 голови минимум ! Ќе ризикуваат тие до 44та и ќе чекаат во 3-4 мин два голови да даде вардар ? што ако не влезеа тие два шута од далеку ? Чекам одговор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom