- Член од
- 5 јули 2012
- Мислења
- 3.495
- Поени од реакции
- 2.305
За +7 се молат ( $)
![]()
Samo da prasham , ovaa slavenje li e provokacija za navivacite na Vardar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За +7 се молат ( $)
![]()
Кажи ми ако во Тетово, се соберат вардаровите фудбалери, после даден гол и се свртат накај трибина, вака групно и почнат да се крстат (нема никад ова да се деси али ај). Дали навивачите на Шкендија ќе го сфатат како провокација?Samo da prasham , ovaa slavenje li e provokacija za navivacite na Vardar?
За мене не е провокација, ами доказ дека Господ постои: - Се помолија луѓето и им се исполни.
Македонското Милан го јадише стапот. Чкенди еј, че го паљимо управа и стадион, та чифша нонен, та чифша Вардари.
Како што ни оваа не е местенаИ што ако има слика? Не ти се случило никоаш да фатиш утакмица 1-1&4+, или па некоја 7+?
Највише ме нервира, што секоја утакмица на која има многу голови (не само Македонија), одма е местена, одма е ваква, одма е таква.
Од сите игри што постојат во билтен, една комбинација мора да излезе (некогаш и повеќе). Значи неможе да излезе нешто што го нема во билтен. Е сега тие што секој ден играат спортска, све некоја утакмица им е местена.
Реков, ништо чудно да ја наместиле овие од Шкендија, штом се осмелија да местат утакмица за квалификации во Европа, ова им е мал залак. Ама немора да значи дека е наместена, зошто и головиве не се ни малку сомнителни.
Како што ни оваа не е местенаИ што ако има слика? Не ти се случило никоаш да фатиш утакмица 1-1&4+, или па некоја 7+?
Највише ме нервира, што секоја утакмица на која има многу голови (не само Македонија), одма е местена, одма е ваква, одма е таква.
Од сите игри што постојат во билтен, една комбинација мора да излезе (некогаш и повеќе). Значи неможе да излезе нешто што го нема во билтен. Е сега тие што секој ден играат спортска, све некоја утакмица им е местена.
Реков, ништо чудно да ја наместиле овие од Шкендија, штом се осмелија да местат утакмица за квалификации во Европа, ова им е мал залак. Ама немора да значи дека е наместена, зошто и головиве не се ни малку сомнителни.
Како што ни оваа не е местена
У право си за тоа дека се глупи муабетите на тие што висат по кладилници по цел ден дека све што нема да им испадне на нив е местено, али искрено нема да ме чуди да е наместена и оваа. Ги гледав само головите, јасно ми е дека Стојков е брз, ако не и најбрзиот играч во лигата заедно со Горгиев, ама до толку бе...На едниот гол, незнам кој беше, изиграва тимов на Шкендија Барселона одбрана ја дигнале на 100 метра од гол и нормално дека ке ги претрчаат. Чудно ми е тоа што навивачите на Шкендија викаат дека одбраната им била најдобриот дел од тимот, а вакви глупи голови примаат.
Да остаиш простор и за тоа дека 7+, не се мести лесно без знаеање на (некои од кај) противникот.Абе реков ја, оставам простор и да ја имаат наместено. Како што кажав, наместија меѓународна утакмица, а не за у нашево првенство.
Ама мене головиве не ми се ни малку сомнителни, за да речем со сигурност дека е местена.
Се помолија и Алах помогна да влезе све!
Претпоставувам ни кладилница (коцкање) не иде со вашата вера.Se ok toa, ama da se klanjat i u meguvreme da mestat toa ne ide kaj nasata vera.
Абе не ме јеби апла провокација беше.Islamofobot prodolzuva da trubi.
Најдобриот дел од тимот, а со Силекс имаат најмногу примени голови во Лигата?! Баш ме интересира врз основа на што процениле дека им е најдобар дел од тимот...Како што ни оваа не е местена
У право си за тоа дека се глупи муабетите на тие што висат по кладилници по цел ден дека све што нема да им испадне на нив е местено, али искрено нема да ме чуди да е наместена и оваа. Ги гледав само головите, јасно ми е дека Стојков е брз, ако не и најбрзиот играч во лигата заедно со Горгиев, ама до толку бе...На едниот гол, незнам кој беше, изиграва тимов на Шкендија Барселона одбрана ја дигнале на 100 метра од гол и нормално дека ке ги претрчаат. Чудно ми е тоа што навивачите на Шкендија викаат дека одбраната им била најдобриот дел од тимот, а вакви глупи голови примаат.