Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Работнички-Тетекс 1:0 со голот на Илијовски во 51 мин.
По слабото прво полувреме во кое имаше само една шанса за Работнички,следуваше втор дел со многу шанси. Работнилки дојде во водство со прекрасниот погодок на Илијовски со удар од 17-.18 метри Манчевски не ни мрдна. Потоа Тетекс имаше зицер, но Зечевиќ изнворедно брани. Тетекс имаше и опасен слободен удар , но со парада Зечевиќ исфрла во корнер. Работнички на 2-3 пати преку контри имаше 100% шанси но не беа искористени. Се на се се заслужена победа на Работнички која во моментов го искачи на 5тото место..

I-See-What-You-Did-There..png

Izbori se blizat, a i mislam deka uste od minatite izbori bese spomnat vakov projekt

Дали пред или после избори е спомнато, Македонија ќе добие уште стадион според критериумите на Уефа. :)

А што му фали на стадионот Младост?
Па не знам што му фали, освен што една трибина скоцкаа како - така, другите средства некако не ги гледам да се вложени во стадионот.
Една стреа што монтирале и еве, според стандарди на УЕФА е.

Па не знам што му фали, освен што една трибина скоцкаа како - така, другите средства некако не ги гледам да се вложени во стадионот.
Една стреа што монтирале и еве, според стандарди на УЕФА е.
Стадионот си е на место ;)

Једино му фали, повеќе грижа, и да, монтирање на нови столчиња, зошто бајаги се искршени.

Кога ќе го праша за неколку години некој гадоначалникот кај е стадионов што го ветуваше ќе ви рече па и така Победа сега не игра во прва лига па ги пренасочивме средствата во џеб кај мене

SHKENDIJA vodi so 1-0 protiv Drita so golot na Ardian Cuculi vo 11' .

Ubavo deneska e vremeto za fudbal , no ne otidov da gi gledam ... pricinite se znaat!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom