МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Или Вашата братучедка можеби. :kesa: (не се палете, не можам да ви ја местам. не контактирам со нејзе веќе подолго време.)

Немора ти да контактираш...само кажи го контакт телефонот ние сами ќе си исконтактираме:pos2:
мала невкусна шала

files

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Оваа не е македонка, оваа е инџиковка
:pos::pos::pos::pos::pos::pos: Сање бре ц ц ц ц ц ц

Иначе оваа е една што се млатеше со друго девојче у школо, ја имаше на Кајгана:):)

Полека полека секој форумџија тука си ја виде комшиката,некој братучетката и тако даље сите испаднаа познати :pos: :pos: Доста секси девојки нема што ама толкава рекламација на интернет брееее.

Незнам , мене не ми рушеше бабата толку филм како ОВАА!!!
files

Епа секако дека има некои што се тело-гром а фаца-лом, али тука може да работи кесата и тоа во случај ако е црна...:)

Иначе , има уште неколку што може да се кикнат од листата али не се мешам у изборот на создавачот на ова ѓубре...

Не е лепотата предметот на сеирот... ама кој сфатил..сфатил.

па македонки се убави...не се како оние од грција грди

братот како некој скаут си бе :):) секоја чест добри се скоро сите 1-2 кварат просек хехе АцеМаус која ти е комшивка која е драчевчанка од овие?:vozbud:

Братот не припаѓај во падавици мајсторе, ти кажал и чуозен уан, “транзиција е’’, плус немој да мислиш дека ние имзисливме чепење на хи5/топ.мк, тоа е све тренд.
Башка по една моја аналазиа со екипа експерти на ова поле (искусни манијаци):) по примерок на сите пичиња шо ги знаеме очепени на интернет, едногласно заклучивме дека не се ни пола бештии од што изглеаат на сликите :)

Поентата ми е не е Македонија у курац, светот цел е у курац :):)
али од светот Романија е највише :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom