Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Аман ваков дуел сега? Првата беше касни 90 хит, не е нешто сјајно ама пак беше хит. Ах, ај сепак е јасно кој е подобар - Осамен, една од најдобрите балади.
2. Тука за мене е лесно - Нулта позитив и Мирко Митревски - Отвори го пенџерчето.

1. Трајче Манев - Осамен
2. Нулта позитив и Мирко Митревски - Отвори го пенџерчето

Двете со двоумење :)

Трајче М. Осамен - македонски евергрин

Нулта и Мирко - Отвори го пенџерчето- легендарна комбинација, неповторлива песничка

Првата песна доста добра е но мојата омилена песна од Трајче Манев - Осамен морам да ја гласам.Џамбазов како личност го почитувам но неговите песни скоро никогаш не ми биле нешто премногу посебни а песната Отвори го пенџерчето песна од моето дество колку само шеги паѓаа на таа песна :pos:

01. ''Трајче Манев- Осамен''​
02. ''Нулта позитив и Мирко Митревски - Отвори го пенџерчето''​

1. Трајче Манев - Осамен

Патем ми фалат Forrest Gump; и Zlatikevichius; со нивните пребројувања и задевања со Ио и бене на темава. Вратете се веднаш!

1. Трајче Манев - Осамен - еден од најголемите евергрини кај нас, иако и 100% Фанки е песна за сва времена.
2. Нулта позитив и Мирко Митревски - Отвори го пенџерчето - една од најепик комбинациите шо се случиле на Македонскава естрада:pos: Џамбазов има подобри песни од Лектира.

Осамен
Лектира

1. Осамен ... легендарна песна на штипјанецот Трајче Манев .
2. Отвори го пенџерџето ... одлична комбинација направија Нулта позитив со најдобриот шофер меѓу пејачите , и најдобриот пејач меѓу шоферите the one and only Мирко Митревски . Иначе цел овој прв и последен албум на Нулта позитив е одлично направен и има прилично солидни песни . Сеуште негде дома ја имам касетата од албумов која ја купив кога излезе.

''Трајче Манев- Осамен''​
''Нулта позитив и Мирко Митревски - Отвори го пенџерчето''​

1. Осамен
2. Како бе може две вакви песни уште на прв круг да се среќаваат. Ајт ама сте...:mad:
Сепак Пенџерчето, ме потсеќа на детството :love:
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 23:03 ---
одлична комбинација направија Нулта позитив со најдобриот шофер меѓу пејачите , и најдобриот пејач меѓу шоферите the one and only Мирко Митревски . Иначе цел овој прв и последен албум на Нулта позитив е одлично направен и има прилично солидни песни . Сеуште негде дома ја имам касетата од албумов која ја купив кога излезе.
Касета?! :vozbud:
Сакам да ми ја преснимиш :P

1. Трајче Манев- Осамен

1. Осамен
2. Лектира

деновиве немам време да објаснувам многу зошто, нека бидат гласовиве без зборови.
1. Трајче Манев - Осамен

Патем ми фалат Forrest Gump; и Zlatikevichius; со нивните пребројувања и задевања со Ио и бене на темава. Вратете се веднаш!

Ние сме уште тука, Ио и Бене ги нема! ;) Бродот не тоне, а тие го напуштија. Заклучок:
а) не се глувци
б) се кријат ко она нештото што се крие под кошула
в) Марина :pos:
г) се од горенаведеното

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom