Shakti
The blue-lidded daughter of Sunset
1. Сите мои слики
2. /
2. /
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И од мене Х 100 = 100.000 пати и тоа е малку, ама некои нови копиљи имат среќа да одат понатаму,со сугурно “алиби“ - противничка песна без звук - секако ќе загуби1. Ареа
2. Лео Мартин иако песнава не ја знам, ниту можам да ја најдам, од ова новиве дечки е сто пати подобра сигурно.
Да тоа е истата пасна-бидеиќи е прекрасна мислам е препеана од овој пеач редовен на сплитските фестивали.(Па ме и зачуди што тврдите дека е тој бил и тука во Скопје изведувач на оваа прекрасна песна.)На тие фестивали не одеа „српски“ пеачи,како и на београдско пролече што не доаѓаа хрватски пеачи (или многу ретко)Сите мои слики е евергрин више.
Втората песна (песна на Александар Џамбазов), мислам дека е оваа:
Ја пееле во 1969 г. заедно Лео и Џани, а после вториот си ја има препеано на срспског. Чичко Anco ти шо викаш?
број 2.1.Ареа
2./
Треба да се побара оригиналната снимка од „Билјана“- за да биде се регуларно, а до тогаш овој дуел да мирува и накнадно да се повтори.
ИсправноМислам дека е ова фер предлог и јас лично ќе се залагам (без разлика на исходот од овој дуел денес) истиот да се повтори доколку некој успее да најде аудио од „Билјана“ на Лео Мартин до завршувањето на дуелите од првиот круг. Се надевам дека некој ќе успее.