Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Пере еднаш шо ремет му мавнаа у Балканска ебанка на Сити. Мислам јес да беше тоа нарачка од Брејк и исфорсирано, ама си го зеде сосе се. По надмено, по арогантно суштество мислам не постои на нашава "естрада". А и не можам да разберам чуму таа самобендисаност шо ја поседува, мајке ми се потрудив.

Тоа анплагд концертот еднаш ајде ок, ам после апла за пари. Па и тоа форсирање на концертот мислиш Курт Кобејн го глеаш. Башка најдобрите песни на тој концерт испеани од Игор и Мио.

Знам дека од тогаш ги сакаш и затоа акцентот го ставив на ова.

Не ги сакам од тогаш. Ги сакам од појавата на „Самовила“ што ми е една од омилените македонски песни воопшто (ја пееја на некој избор за Евросонг, не сум сигурен која година беше). Потоа и по појавата на „Леат дождови“ - дефинитивно двете најубави нивни! А да, за концертите и јас се сложувам со тебе. Башка што овие последниве не да не се unplugged... Јас еднаш сум бил само на таков концерт, пред две години во Колосеум летната дискотека, каде апла се познаваше колку се излакомиле за пари - велеа: ограничен број на влезници, а пуштија три пати повеќе од што собираше, па не можеше воздух да се земе, иако на отворено.
--- надополнето: 25 септември 2013 во 23:37 ---
Златкошвили (грузијски, а? :D), ти како организатор, да ми одговориш.

До крајот ќе се оди вака со два дуели ? Ако да, паметно. :)

За тоа ќе дискутираме дополнително. Сега не би знаел да одговорам.

1.Бернајс Пропаганда
2.Санаториум

Ај оваа комбинација никој не ја пиша

Прв дуел - Pistolero
Не ги можам Бернис ич, па во состојба сум и за рапов да гласам.

Втор дуел - Sanatorium
Омилениот МК бенд, секако за нив ќе гласам додека фигурираат на изборов.

1. Пистолеро и Гоце САФ - Еден ден.
2. Пере - Африка.

1.Bernays Propaganda-Кога е доволно
2.Санаториум-Деспот на адот

Кога и да ги ставите Бернејс пропаганда во дуел автоматски пишете од мене еден глас за спротивниот табор. Деспод на адот односно Аце Галеб во вториот дуел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom