Македонски звучи подобро

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1 дуел: КОГА Е ДОВОЛНО - BERNAYS PROPAGANDA
2 дуел: ДЕСПОТ НА АДОТ - САНАТОРИУМ

Ај со арно нека е, па заедно да го дочекаме и крајот. Бидејќи сега сум од мобилен, се вклучив само за да видам што се случува, ќе гласам кога ќе стигнам дома, иако уште сега знам за кого.

1. Бернајс секогаш и секаде (скоро).
2. Санаториум во чест на Malcolm van den Сабаховић, чоекот за кој не се утврди дали Санаториум му се омилен бенд и чоекот кој и рече на кајгана " Ој кајгано, шо те еам! Си ојдов.":(

Е сеа:

ДУЕЛ 1

„...од страна не гледаат ко вишок во светот, ко роза растена на бетон, ко кратенка, и ко ВЕТО.“ - поштувам! Но, хип-хопот никогаш не ми праел многу мерак, па ни овојпат. Од друга страна пак, Bernays, група која ја почитувам максимално, но не ми се top favorite, пред се заради вокалот на Кристина Горовска чиј глас никако не можам да го сварам. Сепак, заради музиката, мојот глас оди за Кога е доволно.

ДУЕЛ 2

Африка, без трошка двоумење! Сите три песни кои Пере самостојно ги направи се меѓу моите најомилени што Нокаут ги изведуваат на настапите. И може ќе замерите, велејќи дека Нокаут се преценети, пре-искомерцијализирани, детски или какви се уште не! Сеедно - ГИ САКАМ БРЕ!

Признај дека затоа шо ти го направи ова ја нејќиш и да си ојме по дома!?

Агитираш, а? Ако, овојпат ми одговара!

А Нокаут ги сакам, и точка. Ако сакаш убиј ме што не сум како тебе и немам иста боја, ама
Г И С А К А М !

А Нокаут ги сакам, и точка. Ако сакаш убиј ме што не сум како тебе и немам иста боја, ама
Г И С А К А М !

Златкошвили (грузијски, а? :D), ти како организатор, да ми одговориш.

До крајот ќе се оди вака со два дуели ? Ако да, паметно. :)

Г И С А К А М !

Овој Пере еднаш шо ремет му мавнаа у Балканска ебанка на Сити. Мислам јес да беше тоа нарачка од Брејк и исфорсирано, ама си го зеде сосе се. По надмено, по арогантно суштество мислам не постои на нашава "естрада". А и не можам да разберам чуму таа самобендисаност шо ја поседува, мајке ми се потрудив.

Тоа анплагд концертот еднаш ајде ок, ам после апла за пари. Па и тоа форсирање на концертот мислиш Курт Кобејн го глеаш. Башка најдобрите песни на тој концерт испеани од Игор и Мио.

Знам дека од тогаш ги сакаш и затоа акцентот го ставив на ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom