Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страшна работа компјутерскиве броеви сегде влегоаБи бирал 256 тогаш
![]()
кога ќе ги видиш у дуел ќе ти стане јасно кои се. според мене и да нема песна која е непозната, ........ иако верувам дека ќе се најдат 5-10 “непознати“ за помладите генерации. немој да кажеш дека бастион, не ги знаеш? или импулси? секој посериозен фан на музиката треба/мора да ги знае. тоа врчак/мрчак и сл дека ќе ги снема уште од прва е повеќе од јасно за менеКој ги предлагал песнине човече, 70% не ги знам
Дај таму нека се ограничи на 5 песни од изведувач, вака од некои шкљ изведувачи по цели албуми се ставале, тоа од дома не им ги знаат песните, па камоли некој друг![]()
кога ќе ги видиш у дуел ќе ти стане јасно кои се. според мене и да нема песна која е непозната, ........ иако верувам дека ќе се најдат 5-10 “непознати“ за помладите генерации. немој да кажеш дека бастион, не ги знаеш? или импулси? секој посериозен фан на музиката треба/мора да ги знае. тоа врчак/мрчак и сл дека ќе ги снема уште од прва е повеќе од јасно за менено сепак оставиле печат на тоа свое време. а овде ќе пробаме да ги побараме безвременските песни. пример бис без - дал да плачам .........
е ако де, еве се кажа дека само по 5 или 10 песни ќе има од изведувач (иако 5 е сосема доволно за да се игра 1 година) а тие ТБ и слични на нив нема шанси да го победат тоше, мизар, ристо бомбатаАбе океј тоа, ама сепак требало малце со усул, пример јас можев цел албум од САФ да го ставам, али ги ставив најдобрите две песни според мене. Случајно скорлнав на ТБ трачери на пример. Сите песни ги наредиле нивни, а реално дали 5% од форумов знаат барем две песни од нив![]()
Абе океј тоа, ама сепак требало малце со усул, пример јас можев цел албум од САФ да го ставам, али ги ставив најдобрите две песни според мене. Случајно скорлнав на ТБ трачери на пример. Сите песни ги наредиле нивни, а реално дали 5% од форумов знаат барем две песни од нив![]()