- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.934
- Поени од реакции
- 12.200
Најдобар - Ландов
Најлош - “Да да реално” Бомбакис
Најлош - “Да да реално” Бомбакис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаххаха која легенда е овој кога исти таков муабетчија ќе му се погоди. Отишол Васко кај Мирољуб Петровиќ у тоа селото у Лексовац и седнати у подрум едниов цепа на српски, другиов на македонски, никој никого ни го слуша ни го разбира. Петнаесет теми отворија, ниедна не затворија. Се поздравија како на брзање и чао чао , вие сте во центар бла бла и угаси камера.Еден и единствен секогаш Во Центар господинот Васко Ефтов
Јас на пример играм игра и во позадина ми врти, ама не следам никој подкастер. Слушам ако има некој гостин што има што да каже или ми е интересен од Х причина.Ниту еден не следам ... немам живци да слушам кењање 2,5, 3, 4 часа... секоја чест на тие што ги следат...
Кај господинот Васко отсекогаш ми било импресивно кога ќе навлезе у дискусија со гостинот па овој ќе му смени тема намерно или ненамерно и Васе ќе рече: „Добро, ќе се навратиме на таа тема подоцна“..., апсолутно никад не се навратил на таа темасе изгуби веќе жарта затоа пак ќе кажам Васко Ефтов бр.1 па многу празни места.
Пример за ова е подкастот со Дарио Ивановски, кога човекот знаеше буквално се што Дарио збори и објаснува за атлетиката и маратоните. Мене ми требаше малку време додека сфатам некои работи, ама тоа е бидејќи не пратам општо атлетика. Знае некад да има глупи прашања, онака тупаџиски за кои се губи безпотребно време, ама тоа е, таков си е човекот, не може ние да го смениме.Само за ова би дал коментар, бидејќи зборуваш за Томас, кој претходно има и подкасти во соло верзија на неговиот канал Tomas Performance Podcast, човекот е со ултра добри познавања за спортовите со кои се има занимавано. Познавањата му се на тренерско ниво, доста е стручен. Веројатно си гледал кај нив некој подкаст со лик од шоубизнисот или некој спорт како фудбал за кој нема познавања Томас, па Жарко (десно) бил покадарен, но те уверувам ако гледаш некој подкаст околу атлетика, велосипедизам, па и пливање (дека и самиот Томас со триатлон се бави), нема да имаш мислење дека е неупатен. Целиот концепт им е таков, секогаш едниот водител да има подобро познавање од другиот, бидејќи се од различни области, па заедно да се надополнуваат. А и гледа да поставува прашања кои некои луѓе дудуци што врска си немаат од спортот би ги прашале и не би им биле јасни, за сите да може полесно да го пратиме подкастот.
Како женско, стварно ми е жал што на вакви ликови како Моника им се дава простор и внимание, и се претставуваат како јавни личности. Жално е какви примери имаат младите во Македонија.![]()
376K views · 1.9K reactions | До кое дно стигнавме со јавниве личности | Скопски Муабети
До кое дно стигнавме со јавниве личности.www.facebook.com
... мора да има и критериум за гостите на поткаст![]()
Која нормална девојка ќе отиде на подкаст кај Боки 13 жити се. Само овие калаштуриве му останаа на педерот, вака да си тера мајтап со нив.Како женско, стварно ми е жал што на вакви ликови како Моника им се дава простор и внимание, и се претставуваат како јавни личности. Жално е какви примери имаат младите во Македонија.
Па и Бојан, скроз е хипокритипно што човекот кој беше осуден за проневера, изиграва некаков си морален судија. Веројатно така сега сака да привлече внимание кај народот.