Македонски Идол

• Креатор на темата Креатор на темата darmon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Жалосно што Кате испадна, според мене вечерва Јана, Христијан и Емилија убедливо најслаби! А на Нико не му одговараше песната. Требаше нешто друго да избере. Што се однесува на Виктор вечерва пријатно ме изненади, екстра држење на сцена, одбрал песна што убаво му одговара и знае што треба да покаже во секој случај. Јулето имаше енергичен настап и даде се од неа, премногу енергија ги покри и недостатоците во пеењето. Бети избра многу убава, но не ефективна песна.Сепак таа е извонредна и мислам дека вечерва блескаше. И не се сложувам дека Дејан е најслаб од машките, тоа дефинитивно е Христијан, кој е јако симпатичен и се гледа дека женскиве лудуваат по него, детето знае како да се однесува на сцена. Јана испеа без чувства, толку беше пасивна, очекував многу повеќе од неа. А Емилија нека се преслуша и нека види колку фалшови испеа. Толку од мене, сепак ова е само мое мислење.
Радице не се нервирај многу. Дали ке се сложиме дека Кате а и тие другите горе не се за прво место ???
Првото место и не е гаранција дека некој со сигурност ке стане звзда и пеач ,тие кои ке го најдат патот ке го најдат и како 12 ти и како 1 ви ,важно е што сите ги видоа и сега имаат реални шанси.Народот да гласа ,ама да не заборавиме дека ова го следат и тие кои се во потрага на нови таленти и имаат продукција ,они многу не се секираат кој кое место ке биде..:)

--- надополнето ---

А Ивана стварно на живци иде.
Тонка и удрил мерак да и вари манџа ,ке и наплати за све..:pos:

Се согласувам со тебе, главно навистина ме бендисаа изведбите. Единствен фејл на настанов се водителите и нивните глупави реплики, ама нема спас од нив така да ќе ги трпиме.
И зошто воопшто им требале три слики кои ќе ги коментираат дечкиве? Сирота Иванна кои глупости ги прашуваше.

Ивица- Овде сум сликан на слава.
Иванна- А како се вика другар на чија слава сте сликани.
Ивица-?!!??

На именден бил.. И коа го праша како се вика другар му кој славел, Ивица одговори Драган :vozbud:

Се зезна и тој, кој именден на Драган, ваљда нема Драгановден! :pos:

Не требаше да испадне Катерина. Од тие тројца што останаа требаше да испадне Дејан, а од сите севкупно, Виктор и Христијан се првите за испаѓање, но тие ќе останат, видовме колку 12 годишни се качија на сцена по нивните настапи.

Мики и Билјана најдобри вечерва.

Jana zasluzi da otpadne ama ima kredit radi lepotata.

Jana zasluzi da otpadne ama ima kredit radi lepotata.

idhitit-48406.jpg

:sekss:

Радице не се нервирај многу. Дали ке се сложиме дека Кате а и тие другите горе не се за прво место ???
Првото место и не е гаранција дека некој со сигурност ке стане звзда и пеач ,тие кои ке го најдат патот ке го најдат и како 12 ти и како 1 ви ,важно е што сите ги видоа и сега имаат реални шанси.Народот да гласа ,ама да не заборавиме дека ова го следат и тие кои се во потрага на нови таленти и имаат продукција ,они многу не се секираат кој кое место ке биде..:)

Не, јас воопшто не се нервирам само кажав тоа што мислам за некои од кандидатите што ми оставија впечаток. Знам дека и следниот пат многу добри вокали ќе испаѓаат зошто немаат доволно гласачка публика, но такво е шоуто. Тука нема лутиш! :)

Се зезна и тој, кој именден на Драган, ваљда нема Драгановден! :pos:

Не требаше да испадне Катерина. Од тие тројца што останаа требаше да испадне Дејан, а од сите севкупно, Виктор и Христијан се првите за испаѓање, но тие ќе останат, видовме колку 12 годишни се качија на сцена по нивните настапи.

Мики и Билјана најдобри вечерва.

Зошто Виктор вечерва.......без разлика на тие 12-годишни заслужи да помине, па и Христијан исто. не сум фан ни на тој ни на тој ама заслужија и двајцата убаво отпеаа

Не, јас воопшто не се нервирам само кажав тоа што мислам за некои од кандидатите што ми оставија впечаток. Знам дека и следниот пат многу добри вокали ќе испаѓаат зошто немаат доволно гласачка публика, но такво е шоуто. Тука нема лутиш! :)
Ти си права особа за играње “не лути се човече“ ....:helou:

Јебено лошо, оваа ми беше фаворит за у финале заедно со Биљана, а и вчера без грешка си испеа

Кој и го правел/бирал фустанот на Кате може слободно да се фрли во Вардар. Таков фустан освен за Есма Реџепова, за никој не треба.

Ивана беше ко жена на 50 години. Многу ми е ужасна, а вчера го достигна врвот.

Иначе зошто, оо зошто ли луѓето ја сакат Емилија?

Каков вкус, ај уба нека му е на некој, ама пее катастрофално, не дека многу се разбирам од пеење ама стварно не можам да ја слушам, а и се однесува многу арогантно и вообразено.

Ивана беше ко жена на 50 години. Многу ми е ужасна, а вчера го достигна врвот.

Иначе зошто, оо зошто ли луѓето ја сакат Емилија?

А стајлингот на водителите добар ли беше :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom