- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
Радице не се нервирај многу. Дали ке се сложиме дека Кате а и тие другите горе не се за прво место ???Жалосно што Кате испадна, според мене вечерва Јана, Христијан и Емилија убедливо најслаби! А на Нико не му одговараше песната. Требаше нешто друго да избере. Што се однесува на Виктор вечерва пријатно ме изненади, екстра држење на сцена, одбрал песна што убаво му одговара и знае што треба да покаже во секој случај. Јулето имаше енергичен настап и даде се од неа, премногу енергија ги покри и недостатоците во пеењето. Бети избра многу убава, но не ефективна песна.Сепак таа е извонредна и мислам дека вечерва блескаше. И не се сложувам дека Дејан е најслаб од машките, тоа дефинитивно е Христијан, кој е јако симпатичен и се гледа дека женскиве лудуваат по него, детето знае како да се однесува на сцена. Јана испеа без чувства, толку беше пасивна, очекував многу повеќе од неа. А Емилија нека се преслуша и нека види колку фалшови испеа. Толку од мене, сепак ова е само мое мислење.
Првото место и не е гаранција дека некој со сигурност ке стане звзда и пеач ,тие кои ке го најдат патот ке го најдат и како 12 ти и како 1 ви ,важно е што сите ги видоа и сега имаат реални шанси.Народот да гласа ,ама да не заборавиме дека ова го следат и тие кои се во потрага на нови таленти и имаат продукција ,они многу не се секираат кој кое место ке биде..

--- надополнето ---
Тонка и удрил мерак да и вари манџа ,ке и наплати за све..А Ивана стварно на живци иде.